Farmerama játék (beszélgetés)
Szia! Belépsz a piacodra megnézed az aranylevelet lesz egy gazda aki 88,88-ért árulja SwissFarmerX és egy szám, az a piacod száma.
üdv fatbird
Sziasztok!
hol tudom megnézni, hogy melyik /hányas/ piacon vagyok?
Adjisten Gazdák!
Az orosz eventel egy időben néhány változás is történik a játékban.
Sokaknak tetszettek a szurkolók, ezért bekerülnek a gazdaboltba a kitehető elemek közé
Bahama bárban a megrendelők kérhetnek mogyorót, bambuszt, valamint gyepet
Szentjánosbogár-röptető, a medvebarlang, és a mormotavacok kitör a némaságból, és betakarításkor hanghatással örvendeztet meg minket.
Reméljük elnyerik tetszéseteket ezek az apró változások!
Jó neked, illetve gesztenyére is vonatkozik, ő is olcsón tudott vásárolni. Az én egyikemen 374 csp, a másikon 275.
Kedves szomszédaim, bájitalt kérnék mindenhonnan holnaptól.
Fetrengős röhögős:)
A tokosokat sörbe fojtani. Én már álmomban a tusolóban rájuk engedtem a gázt! :)
Egészségedre!
Én egyébként azzal is sört itatnék, aki ezt az új bónuszrendszert kitalálta.
Csak langyosan, hab nélkül, és legalább 20 litert egyszerre. :))
2 hét az életemből.
Nem is került sokba ha az utóbbit is figyelembe veszem :))
IGEN, IGEN, IGEN. És mennyi gyógyszer ára, amit sörbe fogok fektetni mindjárt. :)))))))
2 hét csp-ben kifejezhetetlen.
Csak halkan jegyzem meg, a kisparasztok, dolgozhatnak nyakhajlásig ezen az eventen.
Ennyit bónusz rendszer átalakítása utáni könnyítésről;)
Vettem 4ezret 180-ért, és befejeztem az eventet. Megmarad a csatni, tökleki, rózsaszín zselé, és 2 hét az életemből.
Nem is került sokba ha az utóbbit is figyelembe veszem :))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?