Farmerama játék (beszélgetés)
Nagyokat hallgat e téren :D
Bár egyszer volt róla szó,hogy 400 csillagért kapunk egy új területet,ahova az állatokat ki lehet pakolászni.De azóta sincs semmi róla....
Köszi Dorka!!:)
szuper lesz új állatok!!:) Én farkast szeretnék!!!!
Sziasztok,jó reggelt.
Jós Jónás:
Szervusztok barátaim,
végre hűs eső esett egész éjjel, és délelőtt is.
Már nagyon itt volt az ideje, hogy kicsit csökkenjen a forróság. Elhatároztam, hogy sétálok egy nagyot az erdőben. A hőségben nem nagyon volt kedvem olyan messzire elsétálni.
Nézzétek csak mi mindent láttam a sétám során:
Jó reggelt!!
milyen jó hogy kicsit hűvösebb van!!
Idemásolom a hivatalosból, Hermésztől, az istenek hirnökétől:
"A spanyoloknál 4 állatról is írnak: Európai farkas, Amerikai bölény, Antarktiszi jegesmedve??? (bár a jegesmedve az Északi-sarkon él, nem az Antarktiszon) és Afrikai hiúz. A pletykák ezeket az állatokat az olimpiával hozzák kapcsolatba, de lehet, hogy más szerepük lesz.
Valamint az új mesterségekről is hoztak ezt-azt. Az alkimista és a szépségszalon a bölcs tölgyön lesz majd elérhető 70-es vagy 75-ös szint felett. Utóbbi, a szalon fog először érkezni, erre valószínűleg már nem is kell olyan sokat várni, mert egyre több szöveg (gazdaköri feladat, terméknevek) jelenik meg. A külföldi szöveg szerint a hozzá tartozó felröppenő a "herbal elixir" lesz.
A termékekhez főleg bahamás cuccok kellenek majd, pl kakaó, ananász, mangó.
Kb ilyesmi termékek lesznek: vörös puncs, kakaós tej, turmixok, ananászos pakolás, mangó-pakolás. Ez csak google-s fordítás, lehet, hogy a BP máshogy fordítja majd le magyarra a termékek neveit, így azok eltérhetnek ezektől. Ha minden igaz, a bónuszok között szerepel a bahama-tp, és a (csatnihoz, töklekvárhoz hasonló) termésbónusz, ami földterületenként fog több növényt adni."
Ti is alig várjátok, hogy a malac kapjon mangópakolást a pofikájára?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?