Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok.
Én totál kész vagyok. Ezentúl csak barkácsot kérek.
Az szuper!!:) így kell ezt csinálni!!:) nekem most sok időm sajnos nem volt azért maradtam így le de megleszek szerintem mert farmférjemet sikerült megfűznöm egy kis besegítésre:)
Még felreppenő ami esteleg hiányozhat.
sziasztok!!!szomszédokat keresek!
edinka04
Köszönöm szépen
Tazt ker vallaki?
Meg 70 csillag kel a Bahamahoz. Meglesz ez.
A farmarama fórumon valaki kiírta hogy pörgetett 210ezer cspt, 100db szerencsefát,1farmaranyfát.:))))
persze én erre rákérdeztem, hogy az már nincs a keréken igy azt nehezen lehet. Egy modi meg már előttem kiirta, hogy mit pörgetett..eg kis tpt talán....
Sziasztok! A 27-es piacon 62.000 csp a sláger.:o
Én max 8000 csp-ért tudnám eladni, a tölgyön nincs kiváltva semmi, de hát ennyi a különbség?
En azt mondom, biztos ami biztos alapon bp forumon nem hozzaszolni, csak a magad szomszedai legyel, ez a biztos.
Cserenapon en szazaval nyomtam at az opimalizalas miatt a fakat, fejleszteseket, stb. farmokra (fas farmok kulon, ilyesmi) de sose szoltak nekem.
Hm. Most kezdenek tanakodni ezen? Mindig is tudtam, töketlen egy banda.
Bezzeg anyukákat fenyegetni, cserenapon, egy gyümölcs fa miatt, az megy;)
Ugyan, az a par csatni:)
Olvastam a bp forumban, hogy oszre, vagy evvegere valami szoftveres megoldast akarnak kifejlesztteni, amivel figyelik a piacot. Addig azert jo lenne a fofarmra ill. a 80-90+-os farmokra attolni a termekeket, ki tudja mit hoz a jovo.
Lebukni le lehet. Figyelni nem nagyon figyelik.
A közel napi húsz csatni is kimeríti, a pushing fogalmát;)
Sziasztok!
Kezdem feszegetni a fofarmom maximalis befogadokepesseget ajandekokkal (max. napi husz csatni), mennyire lehet veszelyes attolni parmillio db. arut ra?
Nem a kivitelezesre gondolok, hanem mennyire figyelhetik, le lehet bukni vele vajon?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?