Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt!
Én chromot használok, csináltam egy képet, feltöltöttem. Nézd csak, milyen jól mutatnak a napraforgók a fekete háttérben!!! De én mintha nem ezt vetettem volna!
Tegnap este, pont így jártam.
Mérgemben ki is kapcsoltam, hisz meg sem moccant, csak a virág forgott.
Örültem, hogy ma reggel, le tudtam aratni azt, amit tegnap kellett volna. Ez is e jókora visszaesés!:-(
Én már régen ébren vagyok:)
Azon filóztam hogy amelyik farmom nincs hetvenes ott nem tudok turmixokat venni vagyis italokat és nem ez nem szép tőlük!
Nálam is car minden. Ráadásul eltünt a mostani event nyeremény, hogy mi mit ad.
Valaki belinkelné. Csak biztos akarok lenni ha látnám mi mit ad. Kezdek már Belekeveredni. :(
Hogy az egyetlen vallamit ero nyeremeny.
Amugy elerttem a 3dik szintet a Bahaman.Kivancsi vagyok lefekvesig meddig juttok.
Nagyon kétségeim vannak, folytassam-e az eventet. A csillag nem ér annyit amit be kell dobni. Más nem kell nekem.
Ti mit gondoltok???
Új recepthez szintlépéssel lehet jutni, FA-ért venni, keréken pörgetni, és eventen megnyerni.
Tavaly az adventi naptárral kaptunk jónéhány receptet ingyen, (csak be kellett lépni a farmra minden nap, és kinyitni a naptárat) ilyen volt a mézeskalács, vaniliás kifli, téli lekvár, marcipán.
Olyan eventet, ahol valamilyen receptet lehet nyerni, nem csak a nagyfarmokon csináljuk meg, hanem lehetőség szerint a kissebbeken is (egyszer az is megnő).
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?