Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok, nagyon belassult a játék
nálatok is?
Hoztam ide is egy infót, ha már itt vagyok:-)
Üdvözlet Gazdatársak!
A mai napon a következő változásokat és javításokat vezették be a játékban:
Amikor nincs elég tápunk egy állat megetetéséhez, akkor a táp ikonra kattintva bevitt minket a malomba a rendszer, de sajnos ezt akkor is megtette, ha műhelyes ólat etettünk volna, és az állat hiányzott, nem pedig a táp. Ezentúl ilyen esetben nem kerülünk a malomba!
A szigetes tenyészállatokat nem lehetett betenni az egyéni kifutóba. Mától ez a hiba is javítva.
Tenyésztés során, ha kettőnél több sor jelent meg amikor learattuk a tenyésztelepeket, hiába álltunk rá az egérrel a képre, nem jelent meg a buborék, hogy mit tenyésztettünk ki a harmadik sortól kezdődően. Ezt a problémát is sikerült kiküszöbölni.
A Gazdaköri feladatok teljesítése során mostantól egyértelműbb lett a kijelző. A két sor jelentése: Pajtában - ennyivel rendelkezel, Hiányzik - ennyit kell beadnod a feladatba.
A kitenyésztett állatokat megjelenítő ablak is megváltozott:
Szia!
Bármennyire is furcsa, itt vagyok szétnézek, mi újság felétek.
Ellaposodott is a fórum, amit sajnálok.
Látom, szomszédokat vársz, most még megpróbálom, talán sikerrel járok :-)
Kellemes szép estét kívánok :-)
Sziasztok!
Azt valaki megnézte már, hogy bármelyik megszerezhető kitehető esetleg Bahama TP-t is ad? Nincs kedvem végig bogarászni:) de ha nem ad ilyet, nem is érdekel már az event
Szia!
Mega Tp nap is van!
Szervusztok, rég nem jártam erre:-)
Hoztam egy kis meglepetést, aztán, hogy sikerül e vagy nem, az majd elválik:-)
Jó szórakozást!
Az akció kezdete várhatóan: 2014.06.13. (péntek) 15:00
Az akció vége várhatóan: 2014.06.14. (szombat) 15:00
Sziasztok! Elindult a Farmerama Game második születésnapi és Foci VB nyereményjáték.
A nyereményjátékról minden információt megtaláltok az oldalon, az esetleges kérdéseket fórumunk dumaláda témájában tehetitek fel.
Amennyiben problémátok akadna a hozzászólás írásával, a fórum beállításaival, vagy a bejelentkezéssel az Ismertetőinkben találtok segítséget.
Mindenkinek jó játékot, jó szurkolást kíván,
A Farmerama és a Farmerama Game csapata
A karbantartás azt is jelentette, hogy 1 mozit sem lehet megnézni? Egyik farmomon sincs nézhető film.
Nektek?
10-12 közöttre igérték a karbantartást,
változást is...
még mindíg tart, a kedvem fogy...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?