Farmerama játék (beszélgetés)
A virágcsokor nem maradandó. Egyszer tudod kirakni, utána ha beért kapsz érte tp-ot, és ennyi; eltűnik.
Bloom28 (39.szint)
Elvileg már két szomszédom is küldött nekem virágcsokrot, de nem találom a helyén.
Veletek volt már ilyen, vagy hasonló?
Szia!
Köszönöm a válaszod, utána nézek, de rábízni szinte senkire nem birom és hogy őszinte legyek, nem is akarom :) de megoldom valahogy, köszi :)
Szomszédot keresek
-mariann68-
Persze, adhatsz nekik ajándékot ezzel segítve az előrehaladásukat és fordítva. Majd későbbiekben a szédült szántóra való kijutáskor nem kell várnod h legyen.
-------------------------------------------------
Szomszédságomban még 2 telek kiadó, panorámás, gaz mentes szédült szántóval.
Érdeklődni: *Cain*
Szorgos gazda szomszédokat keres, neve : JLS3
Jelenleg a 23. szinten van.
Sziasztok!
Én is Farmeramázok:)
Szomszédságomban még 5 telek kiadó, panorámás, gaz mentes Szédült szántóval.
Érdeklődni: *Cain*
Úgy emlékszem, mintha lenne valami nyaralás menü pont de nem vagyok benne teljesen biztos.
Valakire nem tudod rábízni addig?
sziasztok!
Szorgos gazda vagyok, van 3 farmom, egy 31-es,egy 28-as és egy 12-es, és érdeklődnék, hogy van-e valami megoldás arra, hogyha elmegyek nyaralni, akkor ne menjen tönkre minden, és ne is csalódjanak bennem a szomszédaim a tétlenségem miatt. Kösziii!
Igen, azt mindenki kap ezen a héten ingyen, a bejelentkezés után:)
Én is kíváncsi vagoyk, mit ad:)
Sziasztok!
Szomszédokat keresek nemsokára a 20. szintre lépek.
Gondos gazda vagyok :)
nevem: -moncsicsi1979-
Várom a jelentkezőket! :)
Most már jó.:)
Köszike a virágcsokrot!:)
sziasztok. szomszédot keresek. ha szeretnétek,vegyetek fel szomszédnak. :)
nevem:babuska22
Ha rá kattintok a szédült szántóra ujra kopasz kertet kapok azt is meg lehet müvelni?
Tegap vettem észre...
Nekem kis méretbe jön be a játék:(
Nektek is????
Vagy nálam van valami galiba???????
Szomszédokat keresek. Farmomat minden nap ápolom. Lehetőleg olyan írjon/vegyen fel aki szintén gondoskodik róla.
Név: *Cain*
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?