Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki rajtam kívül tapasztalta azt, hogy megvan mind a 12 szomszédja, aktívak, s mégis, mintha gazosodna a fák közötti rész, meg a vetőterület közötti keskeny sáv is? Ráadásul mára már ki is írta a gazra kattintva, hogy keressek szomszédokat... Ilyen még nem volt az 59 szintem során.
Remélem válaszol valaki.
Veronika
Szia!
Szavaztam ám többször is Rátok!
Jajjj tényleg. Tegnap Petra volt :S Utólag is Boldog névnapot kívánok neki.
Puszi
Szavazatok :)
Én ma trágyát nyertem, a 29-es szintű farmomon pedig kecskeólat... :)
megcsináltam a régin a sörfeszt. 4. szintjét, de csak "véletlenül", mert eladásra termeltem a komlót, nagyot akartam szakítani, gondoltam majd egyszerre adom el, erre összejött annyi, hogy meglett a feladatra, így megcsináltam még azt! :)
Ma volt a lányom névnapja, hulla vagyok, 1 órája alszik, még betakarítottam a cuccokat, de mostmár vonulok én is. Puszi mindenkinek!
Miért nem működik a ctrl- os "gyorsültetés"??
Vagy csak nekem nem, délután még jó volt. Az aratásra nincs valami hasonló gyorsító??
Na én mára ismét lerakom a lantomat. Honap még folytatódik a kukoricatörés.
Ha jövök majd farmeramázni, valamikor délután jövök.
Mindenkinek szép álmokat.
Akik meg hajnalok hajnalán fog jáccani, azoknak meg jó játékot.
Jóéjt. :)
2 db 5-ös szintű és 1 db 4-es szintű.
Ezel az eladó farmjaim.
Sziasztok!!! Bocsika hogy nem voltam reggel és délután 5-ig, mert kukoricaszedésen voltam.
Ha valamért csökkent a zöld csík, ne haragudjatok, de azért a farmeramázáson kívűl is a szüleim segítségére is szükség van.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?