Farmerama játék (beszélgetés)
pretzel
champion2012
Köszönöm!
Jó éjszakát, aludjatok Ti is jól:-)
Remélem, én is fogok tudni:-)
nagyon, imádom őket, nem is fogom levágni egyiket sem :)
Várom az esőt és most elég kellemes már erre az idő, lehűlt és jó szél fúj, de annyi eső már nem tud esni amilyen száraz a föld...:(
annyi legyen neki csak az életében, semmivel sem több... meg annyi se, rohadjon ki neki...most nagyon pipa vagyok, már csak a farmom miatt is, de már azon is kezdem magam túl tenni...
Nagyon hálás kis jószágok! Ha locsolsz, akkor nem várod az esőt?
Ma megint ellopták egy virágunkat (cycas pálmát), itt a lakásban sajnos folyamatosan elszáradtak a levelei, kitette a férjem a ház elé cserépben arra a területre, amit folyamatosan gondoz a kerti virágokkal együtt (amit szintén mi ültettünk), ott kint hajtott 7 új levelet, gyönyörű volt! Sok öröme nem lesz majd a tolvajnak, mert a lakásban nem marad meg!
Szia Évikém! :)
jól vannak, köszi, most a kacsa táptól napról-napra szemmel láthatóan nőlnek, de annyira édesek, és olyan sokat vagyok velük, hogy már nagyon sok mindent értenek, amit mondok nekik :))) nemsokára megint megyek ki, hozzájuk, meg locsolok...
Most néztem vissza a kicsi farmra, meglett a gida. Kicsit biztos belassult a rendszer. Köszi, hogy megnézted.
Közben nézegettem a gazdakörit, szereztem még egy csomó szupitápot, lehet, hogy meglesz a saját tenyésztésű vaddisznó.
Én az alábbi linken szoktam böngészni. Megnézem mim van, mi az ami elérhető. Akkor mire Baaby Boom lesz, fel vagyok készülve.
Így tudom hol jutok hozzá menet közben szupertáphoz, Aranyhoz.
Kb vissza jött az a csp, amit költöttem fejlesztett állatokra.
Minden állatos 9. szintjén van arany és van ahol sztáp is. Legközelebb rákészülök a többire ami bent maradt még.
UJJÉÉÉ! Megvették a tudós kecském 6.500.000-ért.
Babuci sajnálom, hidd el sokunkal fordul elő olyan kár amit észre sem veszünk.
Én amit lehet jegyzeteltem. Felesleges volt mert leráztak, vagy forma levél jött.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?