Farmerama játék (beszélgetés)
Asszem 150-et. Én nem váltok ki semmit. 1 pékségem, 1 virágdrót, 1 leki van a főfarmomon= 3 mesterség.
A többin csak leki van.
Minek többre csillagot pocsékolni mesterségekre, hisz majd ugyanazokat adja. + meg van bonyolítva és belebolondul az ember annyi felé kéne figyelni 5-6 mesterségnél.
Sehogy. :)
A tölgyről csillagért kiváltom aranyat.+ az ebédidő feladat is ad 2x10 aranyat..
Bocsi!
Nem emlékeztek, hogy a természetgyógyászatért mennyi csillagot kértek?
Jó reggelt mindenkinek! :)
Tuti kell, csak még azt nem tudjuk, mennyi.
Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!
Biztosan kell csillag, csak még nem tudni, hogy mennyi:
A Bölcs tölgy ismét egy új szakmával ajándékoz meg minket csillagok ellenében.
Varázslatos mesterséggel ismerkedhetünk meg várhatóan a holnapi nap folyamán.
Koboldok érkeznek a farmjainkra, hogy segítségünkre legyenek a szakmai fortélyok elsajátításában.
Lehet ez jobb szakma lesz? Betartalékoltam a csillagokat is.
Jól olvasom? Nem kell csillag kiváltani??
Jó reggelt Mindenkinek.
Új szakma a mesterségek völgyében – tanuld ki az alkímia csínját-bínját
Új szakma a mesterségek völgyében – tanuld ki az alkímia csínját-bínját
Adjisten, gazdák!
A 70. szinttől a mesterségek völgye is egyre izgalmasabb hellyé válik – a Bölcs Tölgy segítségével megszerezhetitek az „alkimista“ mesterséget.
Ahhoz, hogy valakiből igazi alkimista váljon, először egy vizsgafeladatot kell teljesítenie a gazdakörben, majd szorgosan begyűjteni minden tő mandragórát, ami a földjén megterem!
Amint felhúztad misztikus épületedet, máris próbára teheted alkímiai tudásodat. De sose feledd, az alkímia fortélyos tudomány: bűbájos receptjeid előbb egy köztes terméket eredményeznek, ami önmagában még nem jár jutalommal.
Valahányszor továbblépsz egy szinttel, birtokodba kerül egy új, speciális recept, amellyel egy különleges koboldot hívhatsz életre. Ezt azután vegykonyhádban összekombinálhatod az adott szint köztes termékével, amivel egy új, misztikus lényt teremtesz!
Olyan kerti kobolddá változik, amely jótékony hatást fejt ki növényeidre, ha kihelyezed az egyik földedre. Az, hogy hány koboldot helyezhetsz el egy-egy mezőn, az elért szinttől függ.
Izgi, mi? Ne is késlekedj – próbáld ki a mandragórapor hatását a tanonc-koboldon, és meglásd, ámulni fogsz, mit művel a gabonáddal! Jó kísérletezést kívánunk az új mesterségben!
A FARMERAMA csapata
Reggelt.
Én most csontozom ki" a segédekről az összes aranyat amennyit csak lehet. 22 szintig. Ebédidő, tölgyről.
Sziasztok egy kis hír:
Új szakma a Mesterségek völgyében: alkimista mesterség
Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!
A Bölcs tölgy ismét egy új szakmával ajándékoz meg minket csillagok ellenében. Varázslatos mesterséggel ismerkedhetünk meg várhatóan a holnapi nap folyamán. Koboldok érkeznek a farmjainkra, hogy segítségünkre legyenek a szakmai fortélyok elsajátításában.
Sziasztok!
Mikor lesz telihold event? Eléggé kerekedik a hold.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?