Farmerama játék (beszélgetés)
55 :D
Csak az a baj, hogy szívem szerint egy seggel 2 lóra ülnék...
Háhá, lehet, hogy holnap fogom felhasználni a 8 órás kombájnos kódot...
Aztán egész nap nyomom a salit, meg a répát.
Un,:S
Hányas szinten vagy?
Na jó! Begurultam GRRRRR
Amíg tart ez az aranymakk őrület etetem a csóri mókust! Aztán mindenből pénzt csinálok és mind2 kertet tele pakolom datolyafával! NYE
Pedig ma szintet léptem és szereztem struccokat és kaját tudtam nekik adni! HÖ
Vettem 150 db gesztenyét, mert 60 csp/db volt.
Eladom 99,99-ért.
üdv mindenkinek!
nektek megy a játék? nekem nem tölti be:(
Kaphat mézet, csak akkor összeragadnak a billentyűk...
:D
Nézd meg, hátha lehet Cavintont makkra váltani...
:DDD
Méz
Hány játékosunk nem számoltak be, vannak arra utaló jelek, hogy hamarosan a méz - és ezáltal a növény terem frissítés a méh - van építve a játékba. Egy kis hiba is lehet a szimbóluma, a méz már látja ezt - például a termékek cseréjére elleni arany makk. Is kaptunk jelentést, hogy valószínűleg túl kevés tanyán munkákat mézzel azt mondta, hogy.
Hála Michel gazdaság a képernyőn:
Néhány nappal ezelőtt számoltunk már arról a tényről, hogy a szarvasgomba megjegyzés bánya látszólag befejezéséhez közeledik. Talán jön a méh? ;-)
Nem tiszta.:S
El vagyok keseredve :S
A k.rva kunyerálós mókusnak még 100 ezer értékben kell kaja, hogy nekem adja a lámpás felvonulást. Feladni nem akarom, mert egy csomót beleöltem.
Az arany makkos feladatot meddig lehet csinálni? És megéri az a sok cucc a gesztenyefáért?
Az összes kecskémet beadtam a kupáért, így is 7%ig jutottam :S Eddig miért nem csináltam meg?????
Látszik, hogy öregszem és hülyülök...
Inkább kötögetnék sálat, ja azt is csinálom! Akkor beveszek egy kavintont, vagy kettőt, hogy holnap se felejtsem el!
Igen, gondoltam, de nem találom, hol lehet vásárolni, segítenél? Köszönöm.
Ezért kérdem...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?