Farmerama játék (beszélgetés)
A sok pontot ero fa mar nagyobb szinte vasarolhato.
Vallamikor szomszedok volttunk, sajna at kellet adjam a farmot es uttana nem sokkal kipurcant a gepem:(
A versenyek konyitenek a Tp szerzesen:).Bar tenleg , nem lesz konnyu feldat.
Amugy miotta kell a 18 szomszed? Ha a 12 van meg nem elleg ,hogy ne gazosodjon a kerge kert?
hát azt írja h a szintek után is van valami nekem 55 szintű az első farmom.
Elég gáz h nagyon sok tp kell a tovább jutáshoz:S
37-es szintű farm eladó.
Írj privit, és adom
Sziasztok! A farmeramán hány szint van? :o
Mindenki mást mond... :D
Sziasztok! keresek 1 darab szomszédot a 59 farmomra.
lehetőleg 40 feletti szintű szomszédot. farmom neve : kutsi97 előre is köszi ^-^
ez igaz...
de ha el akarom adni, akkor meg alá kell igérnem, vagy hasonlóan nevetséges áron adnom a dolgaim.
majdnem egy hete volt kint szarvas tápom egyesével....400ért( 1100 helyett), de igy sem viszik.
a legolcsóbbat 41ért adták.
azért ez gáz
akkor inkább nem árulok.
én most levettem..
nevetséges
40ért a jávorszarvastáp...
vásárolni megéri, de eladni
egy kecske 5csp
ig mi a haszon?
inkább beadom akkor kupába, ott rendes áron számitják be.
59. :)
Te?
eladó egy 37-es szintű farm.
Privin érdeklődj.
Ezen már én is gondolkoztam,hogy miért?Az xxl fejlesztéseket is csak FA-ért lehet megvenni!!!!És aki nem akar költeni rá annak hogy lesz,mert azért nem annyira osztogatják!
Egyébként ezt a makkot sem értem,mert amikor belépsz azt írja a hírek,hogy ma és közben csak délig adják!!!
Miért nem lehet egész nap????
ha vigasztal nekem is lassan megy.
a keréken csak apróságokat pörgetek
37es szinten vagyok, de még csak tojástojót és angórás fejlesztést sikerült összeszednem
általában szöget és fát kapok aratáskor...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?