Farmerama játék (beszélgetés)
:)
Az én párom imád főzni (többször szokott, mint én), kérés nélkül elmosogat, amikor nagyon nyügi a lány. Ha valami dolga van a számítógépén és nem jön velünk sétálni, de előbb végez, akkor felporszívóz.
Majdnem, hogy tökéletes pasi. De csak majdnem, mert olyan nincs. :)
Talán szerencsésebb leszel, mint én. :)
Én éjjel akkor fekszek le, amikor felkel elösszőr enni. Addig felesleges, mert amikor lefekszek rá 15-20 percre kel fel enni és akkor sokkal rosszabb.
Én is kaptam ne aggódj. Pedig nekem a 23. szülinapi ajándékom volt.
De mit akarok ilyen fiatalon? Miért nem járok suliba? (idén lesz meg a 4. szakmám hacsak nem rúgtak még ki). Mindent megteremtettem egyedül a Pindurimnak szinte segítség nélkül... Kell ennél több. És ott tartok, hogy 1 hónapja egy csomó mindent gügyög a gyerekem.
Igaz játék függő vagyok, de külön tudom választani az anyaságtól.
jaja, meg az ajándékküldést, de néha már feladom, mert nem bírok ittmaradni, most olt nagyon gáz, hogy beteg voltam, de már kifelé lábalok, tök jó 2 évre megint letudtam az antibiotikunszedést...
eh, 17 évesen is lehet valaki jó anya, meg 35 évesen is marha szar, ez nem korfüggő, sőt anyósom már 61 éves, de sajnos az ördög se hüle, így nem viszi le a pokolba :DDDDDD
Akkor te is úgy vagy, mint én :)
De van hogy csak 22-24-ig tudok lenni. A pörgetést mindig megvárom :)
Ma voltunk a kórháznál elösszőr. Szoktatásként heti 2-szer kell vinnem, majd naponta egyszer és a végén kétszer. Pár percre van gyalog.
Nagyon jól viseli. Rengeteg baba jár oda és nagyobb gyerek is. A gyógytornászok kitűnőek. Lehet megyünk gyógyúszni is. Ez majd akkor derül ki, ha a siófoki ortopédus ráér és meg tudja nézni és ad beutalót.
Itthon is már majdnem hogy simán megy.Ugye 5-ször 50 gyakszit kell csinálni és csak a 30. körül kezd el sírni.
Sziasztok, jó éjt nektek :)
Holnap jövök :)
pusza
Szia David :)
Nem összehasonlításképp ne érts félre.
Szobatársam 17 volt 7 osztállyal. A gyerek fejét nem fogta, talán 1 nap egyszer tette tisztába, alig etette és állandóan bömbölt, mert a csaj internetezett.
2. éjjel fogtam és elvettem tőle a gyereket és bevittem az osztályra. A csaj sírt, de nem érdekelt, mert még éjjel sem tudtam a gyerekétől pihenni.
Ráadásul a gyereket el is vették tőle. Nem vihette haza. Egyből kiadták családnak.
Megérdemelte.
A 8órásnál én búzát répát és szénát termeltem. Lett is mindegyikből 2500körül. Datolyám van 1200körül pedig 40fám van belőle. Áfonyám az közel lesz a 7000hez mire a liliomhoz érek.
Most sok pénzt elköltöttem strucctojásra, lápi pócra és lovaglóórára. Azt várom megint legyen valami event amihez elkapkodnak minden terményt és akkor eladom, aztán keresek rajta egy rahedli lóvét.
Tudom ám! :)
De olyan jól hangzott... :D
Én azt sem hiszem, hogy érdekelni fog azokban a napokban a farm.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?