Farmerama játék (beszélgetés)
Ez is változott:
A gaz gyorsabban nő és már 9 óra után tönkreteszi a termést.
Megváltozott a leírás a hivatalosban:
Ez a rész:Repülés a szigetre:
A reptéren a pilótapontokat (mindig 200 pontot egyszerre) beválthatjátok repülési órákra. Pilótapontok beváltása után elindul egy 60 perces visszaszámlálás. Ez alatt az idő alatt újabb pilótapontokat válthattok be.
Ha ezen a módon beváltottatok 4000 pilótapontot, akkor megkapjátok a pilótaengedélyt és elrepülhettek a saját BAHAMARAMA szigetetekre!
Petra-anya, köszi az ajcsikat. Én is küldtem! Az utolsó barkácscuccot nem mutatta meg, h mi van benne, pont jött a karbantartás. :( Remélem van benne olló!
Amúgy ma végre aratáskor megkaptam a 2. méhkirálynőt, és már van mézüzemem. Tök örülök neki! :)
Szia, még nem.
De sztem most lesz vmikor, mert már 2x kidobott...
Szia!
Nekem kellene.Nagyon megköszönném!
Móni
Szia!
Van még ajándék farmod?Vagy már elkéstem?Sajnos még mindíg nem működik az iwiw.Volt egy 40-es farmom.
Köszönöm
Móni
Sziasztok!
iwiw károsultak közül mindenki szerzett már farmot? Mert tudok egyet adni, most lett 42-es szintű.
Sziasztok!
Már ma kaptam 3 ajándékot, de még mindig 5 ásó kell. Azt hiszem a pároméra belépek gyorsan és küldök magamnak ajándékot.
Az unokaöccsének heccből van vagy 10 farmja. Még jó, hogy megyünk hozzá és ő soha nem küld senkinek és szinte nem is játszik vele, mert 10 éves és csak poénból játszik. Onnan is küldök magamnak ajándékokat. Hátha összejön az 5 ásó.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?