Farmerama játék (beszélgetés)
Ahogy elfigyellek, pici gyerek már nem vagy, írni tudsz, ismered a betűket is,
Látod, hol kell regisztrálnod, hát, nosza rajta, tedd meg, és azonnal lesz farmod!
Képzeld el, már azonnal boldog is lehetsz!
Látod, ennyire egyszerű és mekkora öröm, még az is, ha meglesz a farmod.
Aztán a lehetőség, hogy kezd dolgozni, de mint a güzü, mert ott, azt kell csinálni!
"örülnék egy kiccsit, ha valaki adna egy agas farmot. ."
Adjunk már neki egy agas farmot, majd csak kiderül, mi az.
Most ebedeltunk.Szemes bab csorba, let volna turos puliszka is(rendeltek), de jol lakttunk a csorbaval
de nagy lett a csönd! :-)
Regiźzél ugy egyszerübb, de nem Te árultad azt a sok farmot tegnap????
Egy végtelenül ostoba tahó. Aki gyengeelméjűnek nevez egy olyat, aki 102 azaz százkét aranyat kevésnek mer nevezni.
ki ez a kéregető? ti ismeritek?
most miért beszélsz veelem igy?? :( :( :(
Én szeretnék neked örömet okozni...., hogy nem sül le a bőr a képedről, ilyeneket írni.....
Komolyan mondom, a gyomrom kifordul tőled.
szerenék valami örömet. . legalább ha adna valaki egy farmot. . örömömet lelném benne. . mert a papóm beteg. . és lehet megfog halni. . most is anyuéák benn vannak nála nyiregyen. . és ápolják ők is nekem eg itthol kellett maradnom. . :( már többször is situnk. . ha valkai adna farmot. . legalább enyhülne a fájdalom. . . :( ha egy picit is. . legalább addig is örülnék egy kiccsit, ha valaki adna egy agas farmot. . :(
na igen. elkelt a 90-es farm?
nagyon egyszerű a regisztráció ráadásul ajándék is jár érte! szerintem egyszerűbb úgy! és akkor minden fejlesztés és szintelérés a te érdemed. Hidd el, másabb érzés lesz!
AKINEK VAN ITT ESETLEG MEGUNT FARMJA ÉS ELSZERETNÉ AJÁNDÉKOZNI AKKOR ÉN AZT NAGYON SZIVESEN ÁTVENNÉM. . HA LEHET. . ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
A latkerttem nekem is volt, de nem iganaz talattam meg a helyem rajtta. Nem igen van mit elerni a terulet novelest kiveve. A reptert meg se nezttem.
egyébként tényleg elég nehéz utánaolvasni a dolgoknak a fórumokon... én mikor elkezdtem farmozni, akkor mindig a "nagyoktól" kérdeztem, hogy ez mi meg az mi... a tündérkert meg egy elég egyszerű kis semmi, nincs minek utánanézni :D elég uncsi, de majd lesz jobb is. volt annó repterem is, meg állatkertem, na bumm. még a tündérkert az ami a legjobban érdekel ezek közül, a farm után. előbb utóbb ez is fejlődik, pl most volt ott is titokfa-nap :)
Na végre elvetettem. Most kb 2 óra pihi-tv következik.
Nem lattok elerni valot ebbe a jatekba, igy elleg unalmas is.
1) a farmerama foruman is kellet egy kis ido mig kitudttam igazodni, mit hol keresek.
2)) Este van hogy kesobb fen kel maradjak villanyoltas uttan.Az este ep beneztem.Azt nem mondanam , hogy jatszok.Neha ranezek, ha kiakarom kapcsolni az agyam, vagy fen akarom tartani magam.De enyi, probalom megerteni a lenyeget.
Nem bantottal meg. Lehet a kapkodasba rosszul fogalmazttam.
Egyik sem, eza tunder kert.
Tényleg nem akarlak megbántani, de ha gőzöd sincs a játékról akkor miért nem olvasol utána. Ha meg annyira nem érdekel, akkor minek játszol.
A tojasbol kibujt manokra gondolsz?Gozom nincs a jatekrol, tan 7 vagy 8 szintes vagyok.Majd ha lesz hosszabb eresu novenyeim is, tallan komolyabban is foglalkozok velle.Tallan
elfogyot a turelmem nezegetni, folleg, hogy az elsok kozt van .Persze mas feladatot is csinalttam,de akkor is.
a bűvlény területét lehet vele növelni :D
Gurul a gyógyszere egyeseknek?? :))))
Az állatos kupát ráérsz bedobni. Eszméletlen sokba kerülne. Nekem sincs végig. Sokaknak nincs.
További ajánlott fórumok: