Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
volna 1 kérdésem.egzotikus állatokat,és növényeket honnan tudok beszerezni,hogy termelni,illetve tenyészteni tudjak?mert a piacon vettem 1-2 dolgot,és nem jelent meg hogy el tudjam vetni.
Sziasztok!
Van valami hír? Olyan sokat írtatok és most fáradt vagyok visszaolvasni
***hapci*** még mindig keres szomszédokat
háhá, képzeljétek nincs a piacon tyúktáp, egyeduralokodó lettem, kitettem vagy 20-szor 50-et, elkapkodták :D
és fúúúúúúúúújjj, láttam kitéve anakondatápot, fúúúúúúúúúúújjj :DDDDD
küldök neked barkács cuccot! Mond a farm neved.
Nem téged nevetlek ki, csak olyan perverz vagyok, hogy csuda .......
Van egy 10 szintű farmom és nincs semmi extra ólam :( MÉG!
Bocsánat még egyszer!
sziasztok!
nem ugyanannyi a csengőpengő és a pálmapengő értéke?
most akartam eladni cukornádat, és sehogy sem engedte. aztán kipróbáltam 0,10-es áron, és mikor beléptem az ajánlatok közé, 1,00-ás lett az ajánlatom.
szóval egy pálmapengő egy csengőpengő tizede?
Ti milyen "technikát" használtok CSP szerzésre? Én most tápban és répában utazok, bár a répa folyamatos ittlétet igényel. :(
Más...
Lótáp most 30csp/db... tegnap még ~55csp volt.
Sziasztok, szia Bee:) No, azért a szigettel kapcsolatban rendesen kezdenek előjönni a hibák.
Ma az egyik megrendelőm 1 papagájért, 25 maracujáért és 35 cukornádért kínált összesen 0 azaz nulla PP-t:DD Beírtam a fórumba, azt hittem ez a csúcsok csúcsa, de volt olyan akinek először -1 PP-s, majd -18 PP-s megrendelése jött. Sokan panaszkodnak, hogy egyáltalán nem jönnek a vevők.
Most érett be a kókuszom, Kacsa Katával előtte megtrágyáztattam, és a végén kaptam 2db termést.
De állítólag alapból ad ennyit, ami már önmagában is disznóság. Eddig minden fa 4db termést adott.
azok hát ügyik vagytok :D mindketten :D
nem nagy valami az a sziget :( én jobbra gondoltam...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?