Farmerama játék (beszélgetés)
Eddig ma 8 ajándékot kaptam. És még várok 2-őt.
Miért nem lehet 10-et küldeni....
Borzalmas, ahogy pörög az ember egyik keze és lemarad a másik...
Becsúszott egy paradicsom a vetésembe. Jajj, de utálom ezt...
Télapó még nincs, lehet csak 6.-a környékén várható... Viszont a linkelt képhez képest az épületeken vannak díszek.
Igen, az újságos épületre gondoltam. Én szeptember óta játszom, de azóta csak ott van. Azt hittem, esetleg korábban volt valami...
Ő előbb elaludna, mint én.
Lefekszik a gyerek mellé játszani és már alszik is. Állítólag nagyon elfárad abba, hogy az irodába ül és farmeramazik. Most is játszik, mert zölden van.
Én biztos nem játszanám a f...a csajt.
Úgyis kijön rajtad, ha nem alszol végre egy jót.
Az mindig visszaüt. Ha hazaér a párod, miért nem dőlsz le?
Az enyém már most azt tervezi, hogy ha fáradt leszek akkor ha hazaér, foglalkozik a babával, én meg addig alhatok.
Egyetértek!Jól csináljátok.
A lányom novemberbe volt 1 éves és 1x sem volt beteg,kopp-kopp.
Igaz még anyatejes,de a hidegbe én se hurcolászom ha nem muszáj.Tavaly mi is így csináltuk,ahogy leírtad:)
Annyira szupi lesz:)Nekem sokszor eszembe jut a szülés meg minden..hiányzik ,még ha nem is volt kellemes a szülés,de ujra végig csinálnám:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?