Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok! Elvileg Hoxa ellenőrzi az IP címet,mondom 6-8 neve volt szegénykémnek ,akik régi tagok,biztosan emlékeznek: zsazsii,ivi,orsistar,statetitle,wettike ezek mind taky maki voltak.
Csak azt nem tudom mi ebbe a poén?Nagyon sajnálom szegényt,mert aki 13 évesen ezt csinálja,nem tudom milyen felnőtt,édesanya,feleség lesz belőle.
Igen igazad van, de magamból kiindulva megbiztam benne. Ha én adok valakinek valamit arra később már nem tartok jogot, és egyébként sem bizalmatlanul állok az emberekhez. Arról nem is beszélve, hogy szinte azonnal segítőkész volt és az a duma amit írt hozzá privin minden kétséget kizárt belőlem.
Jaaa és ma már többet tudok, rajtam kivül még két másik embernek is odaadta a tanyát. :) Most szintén "árul" egy tanyát Kinder000 néven. :)))))
No, további kellemes gazdulást, megyek tehetséget kutatni, ha vki itt lesz még éccaka, lehet visszanézek.
Kellemes lazulást gazdák, bármi is a terv!
Hát én még nem jutottam el oda külföldre, de úgy rémlik, hogy mindig új magot kell venni, nem lehet a terményt elvetni megint, csak eladni.
De ha rosszul emlékszem, akkor bocs.
azt igazán nem szeretném....
most képzeld már el, pereskedni a pulcsis csacsival...
Kérdés:
A bahamán arattam szőlőmagot... azt miért nem látom, amikor újra vetni szeretnék? Elvileg kellett volna lennie 50db-nak, nem?
Helló megint! :)
Pulcsis csacsit beírtam a google-ba, dobta is a képet egyből.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?