Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én megcsinálom ezt az eventet is , kell a felhősor! 18 óránként ad nekem 6545 BTP-ot, és ez a szintlépések után fog nőni! Minden megvan már hozzá a pajtában!
Aki csinálni fogja, sok sikert, aki nem , annak kellemes pihenést kívánok!
Szerintem jó kis event lesz!
sziasztok!
No most törhetem a fejem, a holnapi eventhez kérnek tenyész állatokat!A piacon persze hiánycikk! A turbó malom folyamatosan szupitápot kever, így sincs sok, pláne hogy jön a szamár tenyésztés is!Igazán engedhetnék a bahán is keverni a szupertápot!
Sziasztok, és kellemes vasárnapot!
Event kalendárium - Október
október 4 - 6.: Titokzatos csemete
október 7 - 13.: Élelmezési Világnap
október 16 - 22.: Tenyésztés event (szamár)
október 24 - 26.: Telihold újratöltve
október 27 - vége nem ismert: Halloween 2014.
További jó munkát kívánok!
Sziasztok!
Ha segítetek akkor annak neki adom a farmeramámat 657055csengő pengővel és 62 szintel plusz 300 aranyal! akit érdekel az ajánlat irjon privátot egy oldalt kéne nekem megosztani közöségi oldalakon,forumokon!Ha kell üzenetben küldök képet a farmrol!
Hát én sem:) Pont azt néztem amíg a 25ösök pár naponta szintet lépnek, addig a 80-90eseknek lassan egy hónap kell. Tehát...tényleg nem értem.
Évek óta játszom, de erre még nem sikerült rájönnöm:)
Sziasztok!
Ha segítetek akkor annak neki adom a farmeramámat 657055csp vel és 62 szintel!+ a jó sikerűl plusz 300 aranyat akit érdekel az ajánlat irjon privátot egy oldalt kéne nekem megosztani közöségi oldalakon,forumokon!Ha kell üzenetben küldök képet a farmrol!
Azt a mindenit! Akkor te már nem vagy kispályás!:) Nekem most nincs kint a szamárólam, meg a tenyésztelepem, mert inább növényeket termesztek.
Rózsa, hadd kérdezzem már meg, miért keres mindenki magas szintű szomszédot? Miért jobb az,mint mondjuk egy 34-es szintű?
Szia!
A következő event : okt.07-13.-ig Élelmezési Világnap lesz!
október 4 - 6.: Titokzatos csemete
október 7 - 13.: Élelmezési Világnap
október 16 - 22.: Tenyésztés event (szamár)
október 24 - 26.: Telihold újratöltve
október 27 - vége nem ismert: Halloween 2014.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?