Farmerama játék (beszélgetés)
Kösz, de te vagy az etalon... :) Egyszerűen nem tudom, hogy csinálod. Igaz, nem kelek fel éjjel, de míg alszom, érik az áfonya. Nappal pedig azért elég sokat foglalkozom vele.
Egyébként a halloween -es növényekre is kapunk ajándékot? Ezt fontos lenne tudni.
Amúgy ami nagyon szokatlan, hogy nagyon sokat kell várni a szintlépéssel. Nagyon szar érzés nah:)
Megszoktam, hogy pár nap alatt szintet lépek, erre most ahogy számolom, szerintem kb még min 1 hét, de lehet, hogy keveset írtam:)
érted, hogy írtam nah...:)
Amikor vettem a fa-t, és pörgettem, abból mindig sikerült főnyereményt pörgetnem.
Erre most már, nem fizetek, és kb egy hete most először sikerült kipörgetnem ezt. Csak kicsit megszoktam a több nyereményt, de így sokkal jobb!
Szia!
Napok óta???:)))azért az nem olyan gáz...:)
Nekem fél éve....
jaj, ezt neeeee.....:)
Semmire nem vágyom jobban, ha választhatnék még 1 millió csp-vel szemben is a barifát választanám...
unokaöcsém nem szereti, persze neki van vagy 4...:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?