Farmerama játék (beszélgetés)
28845. david_kiss 2011-01-07 08:50
jó reggelt
képzeld, megint vettem xxl-es ládát:-)) nem birtam ki:-)
ez volt benne:
1festék, 54tégla, 1fűrész, 58tetőcsrép, 1olló, 4kalapács, 280szög, 3gépalkatrész, 2ásó, 2flakon, 94fa
(válasz Rékucika12 28836. hozzászólására)
igen, írtam.
sőt a szomszédaimnak is próbáltam írogatni, hogy ne töröljenek, csak az a baj hogy nem emlékszem minden szomszédom pontos farmnevére és így nem tudom mindet értesíteni.
Gondolod a szagomat nem bírták?????
Nem lehet, hogy túl sok trágyát halmoztál fel a farmon, és nem bírták elviselni....:)))
Viccen kívül, remélem megoldódik, írtál a supportnak?
még egy szomszédom eltűnt...:-(((
már csak 3 van...:-(((síííroook -;-; rü-hü-hűűűű
aztaaaaaa...:-)))
micsoda fifika...:-)))
Most néztem a táblicskudat, nekem is át kellene írnom, mert rongyos papírfecniken díszelegnek jelenleg....
Ügyi vagy!
Majd, ha lesz energiám , átírom excelbe, és megosztom......jár FA?????
igen, most visszaolvastam, hát, sok tanulság nem vonható le ebből sem, csak a szokásos....
mondjuk az én méréseim, ezzel ellentétben inkább azt támasztják alá, hogy kupával több szerszámhoz jutok, de a különlegeseket, jóformán kizárólag kupa nélkül kaptam.....nem tudom....:((
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?