Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Farmerama játék (beszélgetés)
én is 3szor szedtem le a tyukokat:-)))
Nem tudok rámenni a szédültre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó nagy karbantartás volt!!!
Az egész farmom egy nagy szar lett!!!!!!!!!!!!
Learatok, átlépek a szédültre, ott is a sima farm van. Frissítek, semmi sincs learatva, kezdhetem előröl.
A németen olvasom, a napokban kerül bevezetésre több szintnél összesen 10 új zöldség illetve gyümölcs.....kíváncsi vagyok, mikor teszik be.....megvárják 18. utáni időt, vagy már előtte....kíváncsi vagyok, a sóskát vagy spenótot mikortól lehet majd termelni, meg lesz articsóka is....
Az elkészült címereteket utólag bármikor tudjátok módosítani.
Hivatalos információ szerint ez a későbbiekben is teljesen ingyenesen,Farmarany vásárlása nélkül fog működni.Ezt irják a fórumon!
* 500 kalóriás torta - 125 TP
* 800 kalóriás torta - 200 TP
* 1100 kalóriás torta - 275 TP
* 1500 kalóriás torta - 375 TP
* 1900 kalóriás torta - 475 TP
Akinek maradt tortája, ennyit kap érte!!!
már nem lehet a farm cimert se megváltoztatni..remélem jól meggondoltátok mit tettetek rá:-))
sziasztok mindenkinél rosz a farm? Mert nekem nem jelntkezik be meg ilyenek:S
na már nálam is tilitolizik a bari
nálam már be lehet lépni csak még nem tökéletes
bontsátok le a tortaágyút és tegyétek vissza fél óránként kész lesz
másnál is tart még a talicskázás?
be lehet lépnni csak semmit nem tölt be rendesen ..legalábbis nálam
sztetek igy jobban fogok haladni?
igy nem lesz szintlépés ma
ugy döntötem átrendezem a farmomat totálisan van sok fám megy a szédültre
állatokat lehet le is bontom
csaka fejlesztés marad
tojástojo ilyenek
szédült csak fa rendes termények
remélem nem tart sokáig a karbantartás
én be se tudok lépni Te meg még pörgetsz is nagyon jó
ajjaj most már a fejlesztőknek is mire megérik valamim állandóan karbantartanak
reggel a nagy izgalomban elfelejtettem pörgetni... most pótoltam és mit kaptam? egy falat tortát, nem mondom finom volt, de mit kezdjek most vele?
megnéztem...a kutyahegy mondjuk nem tetszik...oda is egy nagy átalakítás kellene...de azért a többi nem rossz.
a vulkán jo ötlet:-DDDDD látom a kergéhez nem nyultál:-)
az állatokból is próbálj meg magasabbat kitenni..vegyél vulkánt esetleg ha még nincs..de vannak itt tőlem szakértőbbek is:-))
narancs a legnagyobb de az soká érik be de nem éri meg jobban akkor az állatok meg a termés?
a biztonság kedvéért még a szülinapi akolt meg lehet csinálni az nem tünt el, de annyi cucc kell bele hogy abból 2 másikat lehet csinálni és a birka nem is sokat
vegyél magas tps fákat abból legyen több
További ajánlott fórumok: