Farmerama játék (beszélgetés)
nkem eltunt 50 000 csp
vajon ez=> miatt vazn???
FIGYELEM!!!!!!
Karbantartás folyik!!!!! Kérlek hogy 12:00-ig ne használd a piacot!!!!
A hiba elhárításán már dolgoznak a szakemberek. . . .
-Trágyázni csak akkor tudsz ha magadnak megtermeled.
-A piac nem használható, nem frissít, nem lehet eladni, nem lehet venni.
HIBA LÉPETT FEL! AZ ÁRÚ NEM LÉTEZIK!
Ezen hibák az ismertek. . . .
Ezen kívül semmilyen böngészővel ne látogassátok az oldalt 12:00-ig, csökkentsük a szerver telítetségét!
Sziasztok!
Jóreggelt mindenkinek!
Ismeri valaki vagy valakinek szomszédja onodimate,és HB83 mert csökken a hőmérőjük és szeretném tudni mi van velük?
Jó reggelt!
Nálam is karbantartanak...:-(((
Kezd idegesítő lenni ez a játék.
Pedig valójában szórakozásból szeretnénk csinálni és ha már a "szórakozás" kikapcsolódás is bosszúságot okoz, az nem jó.
Abból van elég a való életben is...:-(((
megyek dolgozni:-((
és ma még lesz laptopom is..utána viszont keresnem kell egy rendes gazdát aki gondozza a farmomat ,míg én dolgozom..amíg nem leszek egy netbook boldog tulajdonosa:-)))
Feküdj vissza te is egy órát...
(Kivéve, ha melóhelyen vagy, akkor ne tedd! :D)
Ahh, az már tavalyi hó... :D
Azok tegnap voltak nálam, én kérlek haladok a korral.
Nekem a piac xar most. Ez a legújabb divat, zárkózz fel! :DD
Jó reggelt! :)
Híznak a desznyók, tojnak a tikok, szomszéd? :D
Megnéztem hogy milyen viszonyban vagyok ma a szerencsével -pöriztem 10 kakát- úgyhogy köszönő viszonyban sem...
Mondjuk még mindig jobb, mint XL-es rénszarvas ólat, az a tipikus nesze semmi fogd meg jól...
Írtam a supportnak.
Megírtam nekik azért, hogy sütik, ilyesmik törölve, ccleaner futtatva, mielőtt ezt a copy-paste választ kapnám... ;)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?