Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok.
Egy szomszédra lennem szükségem, én már majdnem az 55 szinten vagyok.
kittys78
Köszönöm.
Szia!
Meghívtalak a főfarmomra, így már minden farmon szomszédok leszünk, igaz, hogy a másik kettő a birogyula2-vel szomszéd.
nik2374 (nik23, marko0702)
Sziasztok!
Szomszédokat keresek 65-ös Farmeramamra.
birogyula
sziasztok
barátokat keresek a farmeramáimra
Anee20 30szint
Aneeee 24szint
Ne bosszankodjatok már annyit a karbantartás miatt. Ez egy szükséges rossz. Előre meg nem lehet tudni, hogy meddig fog tartani, ha ma azt írták volna, hogy reggel 7-10-ig karbantartás és még 10,15-kor is az lenne, akkor az lenne a baj.
Én is imádom a farmom, van 3-is. A két nagyon tuti begazosodik a bahama, na de akkor mi van? Bosszantó és ennyi.
A múltkori karbantartásnál éppen a divatlap küldetés utolsó feladatát csináltam 20 angóra gyapju, már megvolt 18 és reggel kellett volna learatnom az utolsó kettőt, de nem tudtam. Buktam az egész küldetést, 18 angórát és 18 szupitápót. Bosszantó, de nem tudok mit tenni és ők sem. Éppen rosszkor kezdtem el.
De azért mindig kárpótolnak ám valamivel aminek meg mindenki örül (bár én annyira nem örültem, hogy a pulcsis csacsi helyett aratógépet kaptam, de kihasználtam azt a hétvégén).
De itt jópáran úgy háborogtok, mintha valami élethez való dolgot (kenyér, víz, levegő) vettek volna el. Csak egy játék és ráadásul ingyenes. Örüljetek, hogy fejlesztik, én örülök, mert így a 73-as szintem már nem nagyon van újdonság, 1millió tp a köv. szintig és ott sem lesz semmi új.
Szerencsére leszedem este a Bahamás farmjaim és nem kell vacakolnom a gazokkal.
Az aratógépeket én is csak részben tudtam használni.
Méreg persze, ha karbantartanak, de nagyon sok a változás. Én csak csodálni tudom őket ezért a sok minden érdekes animációért,újabb ötletekért, hogy a kedvünkre járjanak.
sziasztok....
barátokat keresek a farmeramámra....a szédült szántó miatt....:D
barbye123 jelöljetek....
köszi...
megmondom őszintén már én is kezdem unni... tegnap fél 2-kor tudtam először rendesen learatni, ma szintén borul minden.
igazad van, legalább kiírnák,hogy mennyi ideig lesz karb. tart. ez így k.... sz...r
Szia!
Majd akkor írunk, hogyha tudunk bármi is, ha kapunk információt.Nem velünk kellene megint kötözködni.Köszönöm.
ezt írta a modi amikor beírtam hogy mire jó a központi hírek és van annyi modi hogy valaki kiírja hogy nem lesz jó a játék x ideig....na megválaszoltam neki....
arra van esze hogy dirigáljon
Sziasztok!
Tudja valaki , hogy meddig van karbantartás?
Előre is köszönöm a választ.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?