Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Kókusz, kaptál ma már a litariliről barkácsot? Azt hiszem összekutyultam valamit... De még ki tudom kutyulni, ha így van. :)
A legújjabb lengyel cikk szerint, csak egy szomszéddal házasodhatunk.
Ezek szerint a bigámia kizárva :)
a német azt irja ha jol fordítom h már is jo de nekem azt irja beváltva
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
:-)
Itt a mai hivatalos a kódról:
Valentin-nap a sarkon, igen, és a gazdaságban kell romantikus. 14. és 20. között február szívét minden lakosa a gazdaság lesz ütő nehezebb. De semmi sem ingyen. A szerelem meg kell harcolni, még a vidéki területeken. Az új Valentin nap kampánya, "római és Júlia, a" harca a család és Montegów Capuletów.
Élvezze hát a csodálatos FARMEdRAMAt a rét és a mező, valamint új növények!
Ön képes lesz arra, hogy fajtát, mert a fehér és rózsaszín rózsa! Bár csak rövid ideig, de teljes meggyőződéssel. 5 szint teljes időtartama alatt a részvények akkor teret ad a romantikus természetű nő rózsa és a Valentine's Day by doing missziók.
De ez még nem minden! Betakarítás folyamán lesz rózsaszín szív és a barátok és a szomszédok képes lesz arra, hogy egy csábító elixírt a szeretet. Végén a gyomor, hogy a szív, mint mondták a régi szlávok.
Miért kell a szív, a gyógyírt a szeretet és a rózsa?
Hogy mi? Ne csak ura a rendek, hanem a mester a szerelmünk kampány "római és Júlia."
Nem kell a kampány Montegów szívét, és csak egy italt a szeretet és a rózsa. A kampány, de hasznos lesz Capuletów szívek és rózsák. De vigyázz! Amint a romantikus hétvégi, a teljes állomány a gyógyírt a szeretet és a szív csak elpárolog ...
Tehát ez már szerelem ... Néha körül minden oldalról, és néha egyszerűen eltűnik.
De ez semmi! A szerelem vagy a kényelem, most is trek vidéki esküvő! Hát nem romantikus? Adj egy gazdálkodó megválasztott / kijelölt farmerce virtuális gyűrű, amely összeköti a gazdaság veled, és kapsz egy esküvői ajándék szuper objektum további funkciók. A házastárs, küldhetsz puszit, és akkor még több xp gratulált neki lépni a következő szintre.
És mi? Szíve gyorsabban ver?
Csodálatos Valentin-nap, egy sikeres héten a gazdaságban, szerető, romantikus esküvő országban valahol a pajtában, és a malom kíván
Az Ön csapata Farmerama
Nekem engedte a kódot a kicsi farmomra,a nagyra nem...hát minden esetre érdekes...
Amúgy a lengyel rajongói fórumon jelent meg .
Sziasztok
Szomszéd kellene
dorcsusz 68. szinten van
dvilmos 71. szinten van
edibaby80 60. szinten van
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?