Farmerama játék (beszélgetés)
De jó neked! Irigylem! :)
Amúgy nem igazán jó még ez a nárciszos dolog, egy egész szántónyi áfonyára 1db-ot adott. :(
Igen, valami bibi volt, ezt a lengyelek is megerősítették. Állítólag dolgoznak a problémán, talán már kész is. Én fél óra múlva aratok, remélem addigra helyreáll.
A 2db xxl ládában 2db kosár volt, remélem a 3.-ban benne lesz az a hiányzó 1. Ajándékba sajnos nem kaptam. Csinálod ezeket az új birkás dolgokat?
És mi ez a nárciszos dolog??
Én nem kaptam nárciszt.
Valaki világosítson fel!! :D
Átolvastam párszor, kezdem megérteni... :)
A műhelyben van 4 különböző szintű juhakol. Amelyik fejlettebb (magasabb szintű), abban gyorsabban készül el a bari és némivel több TP-t ad.
Van még itt a régi birkanyíró állomás és a 4 fejlesztési szintje. Itt is minél magasabb szintű, annál hamarabb készül el és több TP-t ad.
Ha jól értelmezem, nem kell sorban lefejleszteni, mint pl. eventkor egy többszintű ajándéktárgyat, amelyiket akarod/szerszámod van rá, azt csinálhatod meg.
Plusz van még 2 féle kifutó, ami a kergépe is tehető és csak TP-t ad. Nem túl sokat, ahogy nézem...
Hááát, nem tudom megér -e ennyi szerszámot, csak hogy gyorsabban elkészüljön a birka és a gyapjú?!
Most értem haza, olvasom a leírást, de még nem teljesen tiszta... ha jól értem, most a műhelyben barkácscuccért is lehet 4 féle "sima" birkaólat csinálni, ami máshogy néz ki, mint a régi, valamint rövidebb idő alatt készül el és több TP-t ad?! Ezek akkor a régi alap ólak megfelelői?
És itt van 5db birkanyíró állomás is különböző színekben, ami szintén birkagyapjút állít elő, csak egyre rövidebb idő alatt?
Most értem haza, levagyok maradva. Kicsit bővebben a kódról és a színes birkákról lehetne?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?