Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok
A számláló ismét aktív.
Sziasztok!
Az én tojásórám is eltűnt. Remélem azért így is ad tojást!
Sziasztok!
Nálam sincs meg.
Sziasztok!
Nálatok is eltûnt a tojásszámláló óra?
Fél órával ezelôtt még megvolt,most meg nincs.:(
Tudtok errôl valamit?
Üdv Farmerek!
Ma 8:00 -tól ismét Szupertáp akció van a városban, amely 24 órán keresztül tart.
További részleteket lásd fentebb.
A Farmerama csapata
Azaz ha óránként egyszer beléptek, és összeszeditek, el tudjátok érni a maximálisan elérhető darabszámot.
A Farmerama csapata
Elajándékoznék egy farmot... Az öcsém nem csinálja, nekem viszont sok a kettő együtt. szeka87 64-es szinten fut, a bahama is már megvan, 18 szomszéddal. írj ha érdekel megadom a jelszót.
köszike
szasza2583
66-os szintű farmon keresek egy gazdát.
Név: MisszHiszti
Tisztelt Farmerama csapata!
Köszönöm szépen az eddigi hozzáállásukat a játékhoz.Nem tudtam, hogy a farmot nem lehet elajándékozni, én eddig szorgalmasan játszottam, de sajnos nincs időm már rá, ezért szerettem volna valakinek átadni. Ezért kizártak a játékból.
Köszönöm a kedvességüket!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?