Farmerama játék (beszélgetés)
ha van rá időd és energiád akkor termelheted kis termelési idő kicsi haszon, nekem 95 nagy területem van ha leszedem 380 db terem ezért 598,5csp kapnék,nekem ez nem éri meg ja és 105 tp is:)))
Igy is ugy is termelem a rovid idejueket is(most enm olyan intenziven) elleg jo ara van , ezert addttam el eddig.De most mar nem vagyok biztos , hogy a salatat megeri.
a dinye pl nallam 13-14 csp.
Nem probalttam eladni, sokal kisebb a piaci ar, mint az alap ar.Most kevves is van belole viszont gomba, dinye ,tok , retek mind 1000 felet van.
Baby, Baby Boom!
Adj Isten gazdák!
Itt a nagy lehetőség kihasználni a genetika csodáit.
A tenyészetekben ikrek születnek 24 órán át.
Ezek kétpetéjű ikrek, tehát
nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.
Az egyik újszülött a normál öröklési szabályok szerint fejlődik, azonban a másik meglepetés.
Nézzétek át a tenyésztési ismertetőket a GYIK-ben, hogy minél jobb eredményeket érjetek el.
A Birkatenyésztés ismertetője
A nyúltenyésztés rejtelmei
Csibe-baba, avagy: tyúkok a köbön.
Használjátok ki az alkalmat, mert az akció
ma, azaz 2011. 06. 26 10:00-tól 2011. 06. 27, azaz hétfő 10:00-ig tart.
Sok-sok újszülöttet és jó szórakozást kíván
a Farmerama csapata
újra dupla tenyésztés nap van!!!!!
próbáltál már drágább növényt termelni pl búzavirág
kevesebb ültetés-leszedés nagyobb haszon!
a telefonodon van egy nem fogadott hívásod!!!!!!!
főleg ha éjszaka 12 óra 4 napon át.
En a veszedek-adok dolgot nem szerettem.Elleg rosz matekos vagyok + allandoan masra is kel figyeljek.Nincs szinte soha 5 percem se , hogy egyedul legyek.Egyszer bekoltozok a farma azttan keresenek meg ha tudnak.:))
Hát tuti megéri ha te termeled. De majd doublezero megmondja:)
Szerinted megeri salatat eladasra termelni? Mekora tetben erdemes kirakni?
En Itthon vagyok.Csak paraszt leven neha nagyon kemeny" muszakaink" vanak betakaritasig.A hegyekbe elleg kemeny az elet.
Nem, csak 12 órás műszakoknál:)
Ok koszi.Ez a rendes farmon is igy volt.Sot ott az 5 -10 perces volt az elso annal a bahamak jobb. Es a 9 ora gazolasal nem veszes.
45 perc a szőlő. Az első időben sokat kell fönt lenni bár ha bevezetik és 24 órás lesz a gazosodás az már jobb lesz.
Jo reggelt.
Lene egy kerdesem: a Bahamakon milyen idos eresu novenyeket kap az elso szint?
Jó reggelt.
Nálatok minden oké?? Én nem tudok belépni vagyis benn voltam de kidobott és most aktiváltam az aratógépet. Mindjárt nagyon mérges leszek:(
Na ilyenkor szokttam falra maszni: egyszeruen nem enged be!Hibas bejelentezest ir , de a jelszom jol irom, mar tobbszor is irttam es dupla figyelemel.
Nagy gratula. tallan 2 heten belul nekem is eselyem van.
Gratulálok :) Kitartó voltál ilyen későn is :)
ééééééééééééééééééééééééééés meg
vaaaaaaaaaaaaan :P
Ilyen nincs a mese országban sem 1 átkozott csillagot vadászok már lassan 5 órája de ............. és benn lennék a bahamaramán áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Eddig kb. 35 különböző piacot sikerült beazonosítanunk, de egyesek szerint elérheti a 70-80-at a számuk. Ezért is vannak/lehetnek az árakban eltérések.
az nincs nálam sem, de ma még eladásra vár 20ezer :)
Hmmmm, ez durva
Csak mert nálam már saláta sincs a piacon ...
a játék több szerveren fut és véletlenszerű, h regisztráláskor ki melyik szerverre kerül..de több piac van, pontosan sztem senki nem tudja, h mennyi, de ritkaság ha itt 2ember egy piacon van.. persze előfordul, de kicsi az esély rá
figyeljetek már... én nem értem ezt a piacos dolgot, most a farmozik azok nem egy piacon vagyunk?
Nahát az jó értelmes volt... :D
De értitek?
Miért akkor hény piac van,és mitől függ, hogy ki melyikre kerül?
dehogy könnyű, nekem még az is drága.. annyit nem adok érte:)
További ajánlott fórumok: