Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Farmerama játék (beszélgetés)
Szia!
Licsi a szigeten van a 24. szinttől.
Nincs mit :) Örülök, hogy meg lett :)
Sziasztok! Jó reggelt! :)
Jó reggelt mindenkinek!
Licsit melyik szintől lehet termelni?
Jo reggelt farmerek.
OLA-OLA-OLE KESZ A BIRKANYIROM!HURRA!!!
Olyan reg faj mar ra a fogam, de meg eddig nem volt turelmem kivarni , hogy vegig csinaljam.Kis hilyan szinte most is feladttam.Koszonom azoknak akik eszre vetlenul is tartottak bennem a lelket:Szecsu, Kokusz, Kriszti es Double.
Gartulálok!!:)
Hát azt nemtudni de ha lesz biztos szolnak róla!!
17. szinttől lehet paprikát termelni a szigeten.
Sziasztok Gazdák! Úgylátom nem csak nálam vannak problémák a farmmal. Nálam is lassu a játék. Már annyi mindent kipróbáltam. Lehet ha vége lesz az eventnek talán jobb lesz. Bízom benne.
Sziasztok. Nem tudjátok melyik szinttől lehet paprikát termelni?
Sziasztok szomszédokat keresek 60 nas szinten vagyok szeretettel várok mindenkit játékos név foll42
Sziasztok szomszédokat keresek 6 nadik szinten vagyok szeretettel várok mindenkit játékos név foll42
Sziasztok! Nem tudjátok lesz-e még a titokzatos ól akció? Szülni voltam, így lemaradtam az előzőről...
nálam is iszonyatos lassu a farm és mozaikos a kép:(:(miért ilyen rosszinöségü most??a sok ujitás miatt vajon?!?!
bacsolarapetra szomszédokat keres jo sokat lécci jelöljetek be most kaptam a farmot
vagy törlöm az egészet úgy ahogy van...
jobban átélheted a vetés/aratás örömeit:)
No akkor ebből igencsak ki fogok maradni ezúttal.
eddig nálam se ...de most mind 3 böngészőmön nagyon sz@r
Mi tortenik ? Miert lett ilyen szukmarkuafarmom a barkacs cucokal?Meg sem fogom tudni befejezni ma a birkanyirot.18-19 deszkat egy egesz nap ne lehesen osszeszedni?:(
Egyenlőre csak ennyit lehet tudni:
Pénteken délben kezdődik egy új event, ami vasárnap estig fog tartani.
(2011.07.8 - 2011.07.10)
A küldetések a 6. szinttől lesznek elérhetőek, és egy igazán szép tűzijátékban lehet a végén részetek.
Pletykák szerint kell majd lovaglóóra, festékpaletta, virágok és ginkó.
nálam egyszer sem volt semmi gond a farmon, h lassu lett volna
Újabb event van kilátásban?
Miről fog szólni?
de választ mégsem kaptam :-))))
hát nagyon vicces vagy . :-)
szia:) ez most akkor minek számit? 2rossz hír mára? vagy egy rossz/egy jó? :-DDDD
Nálam az már helyre állt, de a kép még mindig nem oké.
További ajánlott fórumok: