Farmerama játék (beszélgetés)
én is mentem.. holnap és pénteken már dolgozok én is.. jó éjt, szia
kokusz..eladtam kb 80-90ezer cukornádat nálad.. 2,60ért
Én türelmes voltam... de most már vigye el valaki!! Más több mint 1 órája árulom...! :)
Valahogy talán túlélem, ha rajtam marad. Addig varrok neki egy jelmezt, olyan malackásat. :)
Vagyok. Tanítom a birkát röfögni, hogy kelendőbb legyen, de nagyon nehéz a felfogása... :)
A köv. eventnél ismét szemfülesnek kell lennünk és talán lehetünk kicsit bátrabbak is.
nyugi, engem már sokszor hülyének nézett, h magamnak nevetek:-)) akkor már ketten lennénk:-))
remélem, mikorra visszajössz, az aranybarid , vagy malac.. vagy hogyan mondjam, elkel:-)))
Még jó, hogy nincs otthon a párom. Itt nevetgélek magamban, tiszta hülyének nézne. :)
Kicsit elköszönök, most én vagyok a soros a tuják locsolásában. Ebben a melegben muszáj szegényeket öntözni.
Ez nem is bari... már úgy nézett ki, mint egy disznó. :) Előfutára egy leendő tenyésztett állatnak. Egy kincs! :)
Csak szerintem ezt még nem tudják, valahogy közölnöm kéne velük. :)
Olyan pesszimista vagy... :) Most mindenki jóval gazdagabb, mint 1 hete és imádnak vásárolni. Persze reggel sokkal nagyobb esélyem lett volna eladni.
1 hete még 1,3 millió csp-m volt, most meg majdnem 8 lett, ha nem teszem ki. :)
Azért kicsit szíven ütött az a -10% az aranybarinál. Már épp meglett volna a 8 millió... :(
És még nem vették meg! Nem értem mire várnak, ott a nagyszerű, kihagyhatatlan ajánlat! :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?