Farmerama játék (beszélgetés)
Barátnőm farmjára még mindig keresek szomszédokat sürgősen. Most lépett a 17. szintre és nagy szüksége van pár szomszédra, hogy kitisztuljon a szédült szántója.
Help please!
Jaaa! 10kor kezdődik valami!:)
(jól elvagyok magamban:D)
Alap ar alatt nem teszem ki. Keverek pulykat most.Nem tudom ha a tobbit megeri-e .Gondolok , tyuk , kacska , nyul es kecske tapra.Apro penz az ara, de eltudnek adni abrmenyit belolle.
Hat csak a halas hulyesegnel csinalttam , hogy figyelttem.De regebben is feltunt mar, meg a piacolas kezdeten.Vetettem mint az orult anelkul , hogy figyelttem volna az orat.Aztan mikor vegre ranzttem csak vakarttam a fejem , hogy mindjart fel kel kelni.
nem dehogy :-) csak hajnali órákban már ezt figyeled ::-)
egyébként én most tettem ki a lótápot 230ért :-)
Sziasztok!
Nem tudom mikor akarják a számlálót kitenni!Már megvan a 30M!:)
város -bank épület- utolsó lehetőség az ingyen farm arany
de a hivataloson van külön topik ennek ,,tanulmányozd át ott. Sok minen le van írva benne.
Szia:)
és ezt hol tudom meg csinálni vagy meg nézni hol van ez mert ez igy amit le irtál nekem nem mond semmit segts kérlek szépen:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?