Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet az egyéni kifutóban a birkát kicserélni egy másikra?
Üdv.
Csak ámulok, miket raktok fel, már elég régóta játszom, de nekem nemigazán jön össze sok minden. Biztos valamit nagyon nem jól csinálok. Nézegettem itt a feltett képeket, hú.... nekem soha nem lesz olyan az biztos
A német rajongói oldalon nemrég jelent meg egy cikk. Írója szerint az iparváros nevű új játékrészt jelenleg készítik és tesztelik és a jövő héten készülnek el vele. Ezek szerint némi esély van rá, hogy már jövő héten bekerülhet.
Kép: [link]
Eddig kb 4-5 el próbálkoztam, de csak 1 adta meg, igaz az harminc valamennyi volt. :)
De nem adom fel.
Ja és az emailok is jönnek kb 2 percenként. :)
ááá..még a magyar sem jön be rajta..:-DD
mármint ezen a kisgépen... a nagyon aott nekem be ajánlatokat,de szokás szerint semmi nincs amit meg lehetne csinálni...:-(
holnap ha lez időm böngészek majd egy pár ajánlat között...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?