Farmerama játék (beszélgetés)
Hali. Most akadtam ki.
Megakartam venni pár száz búzát, hogy megcsinálom az első feladatot, de csak 100 engedett, azt írta ki, hogy nincs elég termény a pajtában, menjek holnap vagy próbálkozzam a piacon.
Sziasztok alig jôn valami ami kellene 10db jôt areggeli aratáskor a 4 területre igy nemtudom mikor lesz ebbôl lekvár.
Most teljesiteni kell az 1500 pontot és utánna lesz lekvár? Vagy mikoirjátok már le kôszi
Rendes farm kupa nélkül, legmagasabb szintű növény 5 cukor barkácscucc alig, teljes földterület
Szédült szántó 2 kupával, 3/4 földterület, legmagasabb szintű növény, kb, minden 3 földből barkácscucc, semmi nagyobb pl olló vagy kalapács és 2 cukor
Ez lett a mai eredmény. :S
na akkor már még jobban kombinálták..eddig mindegy volt, h növény vagy állat, csak azon a területen legyen vetéskor és aratáskor is.. hát engem ezekkel a kupákkal senki nem fog meggyőzni, h van valami haszon belőle..
többet ér a helyén 2fa
A hivatalosban azt írták, hogy a növényes kupa a növényekre hat, az állatos az állatokra. Szóval a növényes kupát oda kell kitenni, ahol a növények vannak, az állatosat oda, ahol az állatok. De csak akkor fejti ki a hatását, ha vetéskor és aratáskor is ugyanazon a területen vannak a kupák.
Aztán, hogy ez mennyire van így, azt már nem tudom.
én valamikor régen számoltam 2 hétig minden nap, h miből mennyi jön kupával és kupa nélkül..
sokszor volt, h több barkács jött kupa nélkül, mint amikor kiraktam..azota a menuben pihennek
na igen. :D
bár néha olyan mintha hatna, de lehet hogy csak véletlen egybeesés.
Én a tölgyes +10%os barkácscuccnak sem érzem hatását. :(
valamikor ugy volt, h mindegy hova raktad ki, egyforma hatása volt az összes területre /sztem semmi hatása nem volt/ :-DDD
meg sztem most is mindegy hova rakod:-D
Hát ott semmilyen , gondolom azt hitte mindegy hol van.
Azon a farmon amin termel, azt nem tettem hozzá, igazad van. :))
Szerintem ha megveszed akkor, felkerül a polcra.
A pékes és lekváros cuccok 1 polcon vannak.
Pl. ha pék vagy attól még vehetsz lekvárt a polcra.
Meg is eheted.
Én az első lekvárt befaltam, amit csináltam.
Eredmény: 20% +tp 16 órára almára.
hát ez az..a kergében milyen hatása van?
akkor a menüben is lehetne :)
Sziasztok!
Azon a farmon fejtik ki hatásukat amelyiken vannak, ha mindkettő ugyan ott van akkor összeadódik.
Én is erre gondoltam. Volt már fenn lekvár a piacon de megvenni nem tudtam gyorsan elkapkodták!:)
Most el kell mennem de ha visszajövök belevetem magam a feladatba:)
Akor nem egyedul tettem fel a kerdest?
Arra is gondolttam, hogy a rendelok fognak kerni es van aki foglalkozik velle , sokan.
Majd délután vissza olvasok,mert most megyek dolgozni.
Puszika
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?