Farmerama játék (beszélgetés)
köszi:-D
lehet h ezt elkezdtem ,de nem csináltam meg...már nem is tudom..
tiszta hülyének éreztem magam.. :( :
Az utoljára használt fizetési mód törléséhez nem kell mást tegyél, minthogy megnyitod a megrendelési oldalt, az oldal alján rákattintasz az "Állapot és bónuszcsomagok" feliratra, és ott a megjelenő szövegben:
"Ha szeretnéd az utoljára használt fizetési módokat törölni, kérjük, kattints a „törlés” gombra. " itt kattints a „Törlés” feliratra, ezzel véglegesen törlöd az utoljára használt fizetési módot.
Figyelem: ha törlöd az utoljára használt fizetési módot, akkor azzal leiratkozol a FastPay bónuszról, tehát a hitelkártyás rendelések után nem fogod megkapni a +10% bónuszt.
Remélem, hogy tudtam segíteni kérdéseddel, problémáddal kapcsolatban. További jó játékot és jó szórakozást kívánunk!
és jött válasz?
kíváncsi vagyok :-D
erre nem volt nehéz rájönni :) eléggé hülyén csinálták meg, h pontértékben azonos, árban nem..
jaj, ma irtam amiatt a bankkártya adatok miatt, amiről beszéltünk
:-DDDDDD
gondoltam:-DDDDD
igen sok volt a jóból:-)
vegyek neked? én itthon leszek holnap és holnapután
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?