Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt egy link a megszüntetésről:
Én annyit írtam, hogy szeretném töröltetni, + a linkben leírt adatokat, és kb 15 perc múlva már törölték is.
Pihentesd, ha sajnálod töröltetni. Én 2 nagyobb farmot is elajándékoztam, nem volt rá már időm, mióta ennyire felpörögtek az események a farmon. Tavaly még közel sem volt ennyi esemény, mint idén.
Egyébként annyit kell írni, hogy szeretnéd töröltetni a farmot, mert pl. nincs már rá időd, stb. De arról a farmról írj, amit meg szeretnél szüntetni.
Vagy próbálj meg nem foglalkozni vele, vagy elajándékozni, esetleg később "előveszed".
és mit írjak? hogy szüntessék meg és kész????
a mandulateát megakarom ma szüntetni...:-( nincs időm rá. és már most pityergek...ott van az xles rénim..:-D
1 csomag: 19 FA-ért 125db só, 125db cukor
2 csomag: 35 FA-ért 245db só, 245db cukor
3 csomag: 66 FA-ért 495db só, 495db cukor (plusz 2db sót és cukrot küld a szomszédaidnak)
Ha minden igaz, a 2. és 3. csomaghoz jár még alapzselé és/vagy alaptészta is (5-10db).
Most olvastam a fórumon:
Szombaton, azaz 2011.08.13-án különleges alapanyag-vásár akció kezdődik 10:00-kor, ami vasárnap 11:00-ig tart majd. Ne feledjétek, ne halasszátok az utolsó pillanatra a vásárlást.
Szintén szombaton 15:00-kor újra telihold event lesz, ami Vasárnap 15:00-ig tart majd.
Ez a baj az éttermessel is. :( Megálltam az 5. szintjén, mert nincs paprikám, és még hónapokig nem lesz szerintem.
A bahama báros össz TP száma meg egy fél szintlépésre lesz elég kb. :S
a komfort termo talaj vegleges v csk 1 2 termesre
??
Szőlő kell hozzá 4 db, de a szőlő most kell sok helyre.
Ha a szőlőt adod el akkor 7,87(max áron)31,48 a 4db.
Ha tápot keversz és azt adod max áron akkor 31,5, szóval ugyan ott van, de a táp 15perc/db.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?