Farmerama játék (beszélgetés)
Igen, a tojás a termények gyenge pontja lett, szinte lehetetlen venni. Én gyorsan letudtam azokat a gazdaköriket ahova kellettek, és többnyire emiatt is a lekváros vonalon indultam el.
Ezt már nem fogják korrigálni, így marad. Tuti, hogy a tehéntej is hasonló sorsa fog jutni, úgyhogy aki még nem tette, spájzoljon be belőle.
én csak azért csináltam, mert nem gazosodott el.-)
most nekem is van 7:) és a raktárkészletemből 2 milla fölé mentem?)
add is el,tényleg jó ára van
nekem is van jó néhány ..de én a tenyésztést már megvárom...
lesz sok sok verázsnyuszkóm :-D
ez igaz.Bár amikor kezdtem akkor még nem akartam megfelelni senkinek csak magamnak ,nem hajtott a tatár..csináltam a gazdaköriket sorba. persze irígy voltam ,arra aki már túl volt ezen ,de én is büszke voltam az elért eredményekre.
az a baj ,h most szinte pang a piac és lehetetlenség vásárolni..bár a növényeket szerintem lehet venni,csak ki kell fogni.
a tojást elcseszték szerintem..nem kellett volna ennyi helyre.
Most meg ha jön valamikor a tehén tenyésztése akkor jön hozzá a gazdaköri is és a tehéntejet kérő is . :-D ideje azt is gyűjteni akkor.
Van feladat ,de így jó.
ez az event meg szóra sem érdemes.....
Aki most kezdi el ezt a játékot, annak lényegesen nehezebb mint nekünk tavaly. A fizetős dolgok meg a hiánycikkek (arra nem is emlékszem, hogy volt olyan) kb. meg tízszereződtek, míg a játékos haladását vagy örömét szolgáló dolgok (ajándékkód, komolyabb nyeremények az eventeken vagy a keréken, stb.)szinte teljesen eltűntek.
Nekünk annyiból volt egyszerűbb, hogy együtt haladtunk az újításokkal. Aki ma kezdi, annak a nyakába ömlik minden pár szinten belül (ahova azért elég könnyen el elehet jutni). Hiánycikkek nem voltak, a piac pangott, 3csp körül volt az alma, erre tisztán emlékszem. Mondjuk az is igaz, hogy a magasabb szintű játékosoknak unalmas lehetett (sok is volt a "panasz"), ezen próbálnak most változtatni, amit nagyon helyeslek most, hogy én is magasabb szinten vagyok. De az is igaz, hogy aki most kezdi nem tudja utolérni magát, túl sok minden van rövid időn belül.
Csak egy témához kapcsolódó hozzászólás máshonnan...
jó éjt...
én délután tököt ültettem ,de már alig vártam,hogy beérjen.. :-)
Hát igen de tudni kell leállni kicsit és ahogy kókusz mondja hosszúakat ültteni és kikapcsolni.
én is a medencében töltöttem a hétévgét persze még ott volt a háimunka is. Mégis haladok mindig van idő rá amennyi kell. Akkkor szoktam bosszankodni mikor az éjszakai event hétköznap van és melózom mert rövid és nem tudok ültteni.
Az szuper!!:)
Néha néha nálunk is lehet de aztán mindig letiltják sajnos:(
nekem szept. 1től új munka helyem lesz és ott majd fogok tudni játszani,ha betanultam a dolgomba :-DDD
jó lesz :-DD
gratula :-)))))
végül is mindenki a maga örömére játszik.Nekem is van olyan hogy unom kicsit,de akkor ültetek hosszúakat,dolgozom 2 napot ,este átültetem..majd ha itthon vagyok és van időm és kedvem ,akkor gőzerővel itt vagyok.
Hát az enyém biztosan nem csökken::))
Elértem a kétmilliót:) eladtam a pulcsisokat 170000-ért. Ja és 120000-ért vettem.:)
Szomszédokat keresek!
74es szintű vagyok
köszi
szerika86
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?