Farmerama játék (beszélgetés)
Passz, erről még nincs infó. De 4 tojás 20 óránként elég durva lenne, szerintem max. 1-et ad majd, eltérően a többi fától.
Persze ha igazak a hírek. Amíg a hivatalosban nem közlik, fenntartással kell kezelni minden információt. :)
úúúúr isten :))) tojásfa???
És ugy nem olyan lesz mint a csillagbokor, hogy megvettem 5 aranyért, csillagbokor lett és 45 perc alatt lett egy csillag és kész.... ennyi volt a nagy csillagbokor...
a farmomon ott van a táblánál a botríték, hogy üzenetem van, és rálépek, és nem jelez új üzenetet, tehát jelzi hogy új üzenetem van, de még nem is jött meg...
Kiléptem beléptem , frissítettem és semmi....
Ismerős dolog.:(
De a lényeg hogy javulgat!!!:)
ja, ezt mond neki, ha azt mondtam volna a főnöknek, hogy nem jövök hétfőn mert mennem kell szemészetre, akkor biztos nem lenne már munkahelyem...
Mert olyan egyszerű ez, de most egy nagy ide vagy oda... nem mindegy??
fájni már nem fáj, de még kicsit homályosan látok vele :) Majd elmúlik :)
a doki meg lebaszott hogy hétfőn kellett volna visszamennem, erre mondja, hogy akkor kell jönni amikorra vissza vagyok hívva, és ne akkor menjek amikor kedvem van, erre én mondtam, hogy dolgoztam és nem tudtam hétfőn jönni.... erre ő : Mi nem tudunk alkalmazkodni a munkához, oldja meg, de hétfőn kellett volna jönni....
Nem is mindegy neki.... majdnem szemen vágtam :DDD
téééényleg :)))
Ma voltam kontrol-on, és azt mondta a doki, hogy tökéletesen behámosodott, és ezt nem fogja ledobni a szervezetem, nem lesz vele gondom :))
Sziasztok!!
Azt azért nemértem ,hoyg Rasa miért töröltette magát hisz több forumon is irogatott.
Sajnálom hogy így alakult.
Kaludia szemed hogy van??
a farmeramaét :D :D
amúgy fogalmam sincs... :))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?