Farmerama játék (beszélgetés)
Akkor utálom őket a legjobban amikor nyáron eső után a járdák tele vannak velük, ráadásul némelyek széttaposott állapotban... fúj. Egyszer vettem egy páfrányt s mikor itthon átakartam ültetni egy kövér giliszta esett ki a cserépből. Csak egy fél órát visítoztam :)
Nekem a földigilisztákkal semmi bajom. A többi férget már én sem bírom.
nekem már megy minden, girnyó repkedés, meg 5-5 db növényt is kaptam...
de olyan sok ez az 5 órás termő idő....
Remélem be fogjuk tudni fejezni...
Dz, mi van veled mostanában??? alig látlak itt...
Jaj de gusztustalan amikor a férgeket kell bedobálni,wáááh! Az életben is nagyon-nagyon írtozom tőlük wáááh!
Drága szomszédaim!
Az event alatt légyszi nekem is ilyen férget küldjetek! :)
Tőlem mindenki azt kap, ha nem ír hogy mást kér.
Köszönöm!
Nincs időm visszaolvasni, de ez nem érdemelne valami kárpótlást? vagy volt már szó róla?
Normál esetben kb. 1 percig gereblyéz, aztán eltűnik. Lehet, hogy nem szabad ez idő alatt kilépni, ezt pontosan nem tudom.
Ahogy látom, Giliszta ajándékba is küldhető!
Így az itteni szomszédaimtól az event ideje alatt zselécukor helyett kukacot kérnék!
Még jó, hogy nemrég váltottam barkácsról cukorra, erre itt a giliszta... :)
nekiláttam a bahamámat kigazolni. de nem tűnik el a gaz, továbbra is gaztámadás van, most akkor mi van? nem enged vetni... mindjárt felfüggesztem a fiókot...
tegnap vettem este egy tojástojót, ma nincs a helyén... és a barkácsoknál sincs meg a cuccom :'-(
Én beszórtam mindennel az 5-5 terményemet így 1óra 25 perc múlva arathatok.
Mindegyik területen vethető a 2 új növény.
Gilisztákat lehetőleg csak azután dobjátok be, ha a 2 oldalsó sáv "telített", így több TP és CSP a jutalom. Persze ha ki tudjátok várni.... :)
Már az sem az is megvan, olyan mint a foci VB.
Ez a két új növény a szigeten is és a rendes farmon is vethető? Nekem engedi mindkettőt.
Repkednek fel a földigiliszták is ezerrel. Már csak a feladat hiányzik.
Jéééééézusom..... mi van itt???? extra káosz és gaz fogadott... majdhogynem a könnyeim potyognak
No akkor 2 óra mulva aratom az első brazil növényeket :))))
Elég durva, nekem eltünt 1,5 napi melóm, seftelésem eredményei, piacozások eredményei, 310000 CSP, 2 csillag amit kínkeservesen szedtem össze, pár ól amit vettem, 60 000 pontal kevesebb, és ez csak elnézést??Majd bocsika címszó alatt ad 24 órás aratógépet, és ezzel el van intézve, 1 napig hiába ültem a gép előtt.
Megvan, de csak kilépés után, frissítésre nem reagált.
1000er frisitetem es megis nula db van :-(((
Egy frissítést vagy ki/belépést követően már van 5-5db ültethető növény!
Ezeket automatikusan adják, de hát ez az event is nehézkesen indul... már megszokhattuk volna. :)
Egyszerre írtuk szinte :)
Sziasztok! Nálam már megjelentek az új növények, de nullát mutat belőlük. Nem venni kellene őket a magtárban?
Nálam megjelent a 2 új növény, de még 0db van belőlük, így nehéz ültetni. :)
Szia és köszi! Engem csak az bánt, hogy a tegnapi szintlépés elveszett.
Még nálam sincs semmi :-(
A fórum már behalt nálam.....
Én kiléptem beléptem,de se kukac se számláló,se vetőmag :((((( ez megint csúszni fog
További ajánlott fórumok: