Farmerama játék (beszélgetés)
tegnap este szó nélkül eltűntem, mert egy ujrainditás után semmit nem tudtam kezdeni a gépemmel.. próbáltam rendszer visszaállitást, de az sem segitett..ma reggel még korábbi időpontra, de semmi. igy fél 7kor már nem maradt más, mint egy új rendszer, amivel kb fél órája végeztem, de már minden tökéletes:-)
van ananászos süti az egyik kis farmom piacán...:-)
A CSP-t nem sajnálom mert azt folyamatosan tudok csinálni, a 60 000 es TP ami eltünt azt most kárpótoltam 600 000 el, ez megvígasztalt, na meg nem fogok itt hagyni ennyi munkát ami benne van, ma azért keltem fel korábban hogy bele férjen az aratás, nehogy megint előbb befejeződjön a boldog fa nap.
Látod,így kell hozzá állni :-DD
:)
Az jó!! Akkor nem adtad fel a játékot mérgedben!!
Köszi a kérdést, de az aratástól regenerálódtam az eltünéseim okozta traumát kihevertem.
Nekem kód nélkül lett
Tegnap = 302,022
Ma= 305,448
Össz 607,470Tp
De hozzáteszem csak mandula, és cukorjuhar van kint mindegyik területen semmi más.
Nálad mizu? Rendben vagy már a farmod??
Jó reggelt.
Vajon aki eltünt a szomszédok közül az vissza fog-e térni ha rendbeteszik a szervert??
Boldog fák napját kifacsartam.
2 aratás + goodbyeshaun tegnap hozott
összesen 750.000 TP-t.
kacsa kata mit is csinál a fákkal és a termő területtel menyivel hoz többet a meg permetezett terület?
ez szuper:) akkor ezután ezt is kell raktározni:)
Mára elköszönök, jó éjt nektek! Sziasztok!
Rákérdeztem még délelőtt, akkor nem tudták, de most megjött a válasz:
Több egyforma elfogyasztásakor csak az idő hosszabbodik, a százalék marad. A különbözőeknél más a helyzet. Az általad említett példánál maradva, egy húsvéti és egy rózsalekvár egyszerre történő elfogyasztásából lesz 50% TP tábla 8 óráig. Ekkor a 20 százalékos lejár, mivel ez 8 órán keresztül tart. Viszont a 30%-os 16-óráig, így még marad 8 óra 30%-os TP tábla.
thx:) most egy ideig tuti nem lesz ilyen, kb 40 nap:(
szerintem egyik lekvárból sincs túlkínálat, pláne nem egyszerre, de nagyon kipróbálnám.-)
Akkor ahhoz gratulálok! :)
hát a giliszták nekem sem jönnek:( alig 100 van:(, növényt meg csak a Bahamán termelek, oda nem raktam vissza a fákat, nem is haladok annyira:(
Egyébként valaki próbálta már, mit csinál egy húsvéti és egy édes rózsalekvár egymás utáni elfogyasztása? Vajon összeadódnak és +50% TP-t ad..?
:) ja én a szintlépésnek örültem ennyire.-), a levár már megvolt:)
Huh, ilyet ne is mondj! Még a végén beleélném magam... :) Igaz, akkor ezt az eventet tuti ki kéne hagynom, így is holnap 11-kor kezdek csak neki.
Jó neked...! :) Nálam megeszik, fene a formájukat... :) Irigy egy piac ez! :)
mondjuk egy új fanap.-) jöhetne.-)
További ajánlott fórumok: