Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Farmerama játék (beszélgetés)
Jogos azt meg kell hagyni a kisebbeknek legalább van nekik kelendő portékájuk.Én is úgy veszem az állatokat, ki sem férne a jelenlegi beosztásaim szerint.
Itt akkor egész szoros a dolog.
Azért tyúkot én sem tartok... :)
Szia! Már fura volt, hogy már 8 óra és csak ketten vagyunk... :)
16db .. az is 2,24mil csp
nekem nem kellenek állatok, én veszek inkább..
ne már h a majdnem 80as szinten fogok tyúkólakat tartani
bahamán nálad mennyi a TP most?
sedit82 néven két szomszédot keresek!
Én emiatt is "áldoztam fel" a tisztást, az az állatoké és ólfejlesztéseké. Így nem kell rájuk költenem.
Mennyi pulcsis lett a vége?
kb igen, de állatokra is mindig költeni kell a feljesztésekhez, mert ólakat nem tartok.. az sem kevés a mostani árakon!
de ez igy jó.. 5mil az sztem nem rossz.. ha jön az ikernap, akkor 100% 10 fölött leszek majd
Szomszédokat keresek sziszkakacso78 41-es vagyok. Köszi
Erre emlékszem, de nagyrészt ez vitte le ennyire a csp-d? Én még a felvásárolt gyümiket sem adtam el, kivárok velük.
hát terményekből nem emlékszel, h minden 0 volt nálam a pócon és a strucctojáson kivül?? 1x kérdezted, h mindent eladok most max áron, vagy hagyok magamnak tartalékot..akkor azt irtam, h eladom.. de 1x csak gondoltam egyet és elkezdtem venni mindent, ami +50%-ba belefér terményekből /és persze most hiánycikk a piacon/
Mi a fenére költöttél annyit? A 16db pulcsisnál úgy látszik elvesztettem a fonalat...
nálam stabil 5mil. amint elérem az 5,1et, már be is fektetem valamibe:-)
Hogy állsz most csp-vel? Én 10,2m -re mentem le, a pénteki favásárlás nem volt olcsó. :)
nálam 60csp/db-ért tettek ki előbb csak :-( 10db pócot :-)
Igazad van, rosszul fejeztem ki magam...
A táblázatot mentettem, majd időnként frissítjük. :)
Ui: végre valaki kitett egy nagyobb mennyiségű tehéntejet. 70db, igaz max. áron, de megvan. :)
sztem én is pontos voltam:-)) de amint lázom azóta vettél pár dolgot:-)
hát, h mire nincs időd..:-DDD
Csak hogy egészen pontosak legyünk:
[link]
persze a 10%-ot nem vettem még le.. de azt egyikünknél sem
max árat vettem, mert szinte mindent el tudsz adni +75%-ért..amit most még nem, majd nemsokára annak is eljön az ideje..sztem
Alapárakon, vagy a jelenlegi piaci áron számoltál? :)
a tiéd pedig 4,17mil csp..szinte egyforma
persze ha jól számoltam
További ajánlott fórumok: