Farmerama játék (beszélgetés)
húsvéti nyúl - Loncarm
arany tyúk - krzysiu.farmer
:-(((
a réni kéne csak :-)))
Sziasztok! Van 1 érdekes matekkérdésem. Nem poén tényleg írjátok meg mit gondoltok.
Kutatók megfigyeltek már 33 m-es, 145 tonna tömegűnek becsült kék bálnákat is. Legalább hány kilogramm és legfeljebb hány kilogramm lehet egy ilyen bálna?
Mivel becsült érték a legfeljebb is csak elméleti 145.000Kg Szerintetek mi a válasz?
Én nem adok el semmi bahamás cuccot,olyan nehezen lehet azokat kitermelni,bár ha volt sok akkor persze ,hogy megérte.
Jó lenne mindenből vagy 10 ezer raktáron és majd utána árusítok :-DD de szép álom...
komolyan ???
na ezzel aztán ki vagyunk segítve...legalább barna lenne...vagy főnyeremény valamilyen különleges bari... :-)
én tegnap kengurut pörgettem,,így már 3 ül a menüben :-))
ja...jelöltelek áprilison,de láttam ,h visszajelöltél..:-) köszi
köszi az infókat. :-)
Kár hogy tojásfa nincs a keréken..:-(
meg néztem ,hogy a tenyészállatokhoz az van írva,hogy 2 tyúk ,2 bari..stb..remélem nem sima állatokat ad majd...
Lehet, hogy csak szupertáp akció lesz a tehéntenyésztéshez, Baby Boom viszont egyelőre nem.
Pletyka szinten mozgott a hír, szóval ennyi beleférhet...
Erről még nincs infó, de idővel biztos bővítik a tölgyet különböző rúnákkal... vagy lesz még egy tölgy. :)
Azért talán még olyan túl sok játékost nem érint ez a "probléma"... :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?