Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok nem voltam pár napig gépközelbe és láttam a malomban egy olyat, hogy szentjános bogár táp????
ez hol van vagy hol lehet megvenni?
Mas tud perecet kuldeni ajandekba???? Melyik kategoriaban talalhato?
Retró xxl-es szamár az egész jó!! 290 FA lett volna:)
Az hogy hányszor üthetek az mi alapján változik?? Minden szint felett kapok ujabb ütésre lehetőséget??
Köszi, így már sikerült. :)
Kellett ..... már írni sem tudok
nekem frissíteni ellett és utána engedte
Én sem tudom kirakni, hiába frissítek.
igen, csak valamiért 2 kocka kell neki
Nektek engedi kirakni a barikat?
már 3 makitombolót nyertem,aszth. elég már...:)
Én 500 perec alatt nem hiszem, hogy sokat próbálkozom... bájital, csp, XL-es ólak, perec, só/zselécukor addig a nyeremény. Ezek egy alacsonyabb szintű játékosnak jók lehetnek, én sok mindent nem tudok vele kezdeni.
Magyarul gyűjtsek össze 350 perecet és akkor adjam oda a macseknek hogy üssön,mert azalatt nincs értelmes nyeremény?
nyertem egy nyusziólat ,2 szintűt,amibe az a nagy fogú ül :-DDD ennek örülök,mert sosem csináltam volna meg.
És azt honnan tudom hogy a szövegbubin kívül még mit lehet nyerni?
"mindenesetre 350csp -s ütésnél nincs komoly nyeremény."Ezt hogy érted?
Akinek van még készleten aranylevele, érdemes figyelnie a piacot! Max. közeli áron megy ismét...
Valamint lehet már keverni a bogárnap tápot, aki azzal akar próbálkozni!
Bár ahogy tapasztalom, nem csak azokat lehet megnyerni, amiket a szövegbuborék mutat... mindenesetre 350csp -s ütésnél nincs komoly nyeremény.
A nyeremények:
Traktor: 350 beadott perectol
Perec recept: 500 beadott perectol
Kőrözött: 1000 beadott perectol
Sörsátor: 750 beadott perectol
Proszit!: 1500 beadott perectol
Sörös barilány: 2250 beadott perectol
Körhinta: 3500 beadott perectol
Táncos barik: 4750 beadott perectol
Muszklimérő: 6000 beadott perectol nyerheto
Most nézem, minden egyes perec bedobása után változik a nyeremények listája. Tehát érdemesebb lehet akár egyesével is etetni, hogy a számunkra kedvező nyeremények bukkanhassanak elő...
Én is azt vettem észre hogy több CSP-t nyertem ,mint amennyit ráköltöttem az ütésekre.
Segítség!
Hol lehet szentjánosbogarat szerezni? Ha tudtok segítsetek,előre is köszönöm.
Van új ajándékkód: pretzel
Egy Mézeskalácsos bari a jutalom, ami 14 óránként 120TP-t ad.
nekem is tetszik,nyertem egy csomó mindent:makitombolót,28 zselécukrot ,tp,szt, perecet,bájitalt,....stb18 ütésből és csak 2300-2400csp került :)
Én még nem ütöttem, a jelenlegi nyeremények nem vonzanak...
kis farmomra nyertem már papagájröptetőt,makitombolót. Ezek jók ,mert nem vettem volna meg úgy sem :-D
perecet,csillagokat,csp,tp...
igen,de nekem vissza is jött,még több is.a 10 ütésből aszth. 3-4 csp nyertem
Ha esetleg keri vallakia macika farmot 46 szintu ha jol emlekszem, 3 terulet tisztasrol , 5 tojas tarto van rajtta .Anyagilag lerobant viszont van rajtta azt hiszem mit eladni. Feladat a gazda korbe van boven, meglhet csinalni szinte nyugiba a 4-dik teruletet es kis rahuzasal a bahamt is.
Most jöttem haza, szüretelek, amit írtok, egyenlőre nem értem.Próbálok utána olvasni,mert mobilnettel még nem jött be a téren lévő akció.
1 csillag,3 perec,6 bájital,2 szpitrágya,2 szupitáp,kb 4000 tp,kb 4000 csp,14 zselécukor,1 szintű tehénistálló
További ajánlott fórumok: