Farmerama játék (beszélgetés)
198 szupertápom van, ahhoz kell 396 barány
(csak simát fogok ikernapon beletenni), arra
gyűjtögetem a csp-t. Nehéz:) elég kevés jön össze egy nap.
3 csillag kell és befejeztem a tölgyet.
kókuszról most küldtem el mindenkinek és neked nem küldtem az tudom kb 1 perce...
banánról ment ..00..nak és
.00.nak ment ánizsról...(remélem nem a 2 pontosnak küldtem ) de ma kivételesen listáról néztem.
Igen :-DDD
ma szerintem senki nem tudott nekem. Én viszont még csak most kezdem a küldözéseket..:-D
Sziasztok!
Szomszédokat keresek 3 farmra, mindháromnak szorgalmas a gazdája.
Girandella
mázli99
sophi12
köszi szépen!
A táblázat használata a mai naptól regisztrációhoz kötött, a teljes nyilvánosság különböző okok miatt megszűnt.
Aki eddig használta, vagy ezután is ki szeretné tölteni a táblázatot és dúl benne a versenyszellem, küldje el nekem privát üzenetben az email címét (elsősorban gmail) és hozzáadom a listához. Ezt követően bejelentkezés után továbbra is használhatja a táblázatot!
GCSRama
Igen, biztosan, hogy ez a név. Az imént voltam benn nála, szóval 100%, hogy ez a név.
Sziasztok !
csóri-farm szomszédot keres !
Köszi
Szia !
Azt írja ki, nincs ilyen gazda.
Jól írtad ki a neved ?
Sziasztok! egy 74-es szintű gazdának titokzatos módon eltűnt 8 szomszédja, úgyhogy szeretettel vár minden kedves szomszéd-jelöltet!
GCSrama
ezek a növények jó áron mennek most is!
komfort földdel meg nem kell egész nap a farm előtt ülni.
Lehet, hogy leszedem a jószágokat és a fákat, aztán mindenhova ezt a szupi földet teszem és paradicsom termelésbe fogok :)
JAJJJ, hát a szupi földhöz is csp kell :DDDDDDDDDD
Hát akkor eladom a toját, angórát meg a többit míg észhez tér a kassza!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?