Farmerama játék (beszélgetés)
megvan az email!!! :-DD ha ez volt a szövege:
Adjisten, david_kiss!
Lépj be bátran a világ legőrültebb farmjának kapuján, de kösd föl az alsóneműt, mert a FARMERAMA játékban bizony kemény munka vár Rád! Saját magadnak kell irányítanod a gazdaságodat: állatokat tenyészthetsz és a legkülönbözőbb növényekkel ültetheted tele a földeket. Ragadj kapát-kaszát, és vesd bele magad a FARMERAMA mozgalmas világába!
Hozzáférési adataid:
A hivatalos fórumon is próbáld meg, többen olvassák, talán gyorsabb/nagyobb szerencsével jársz!
Link: [link]
Találtam egy régi gyöngyszemet a múltból, háááát... :)
Szeretném felhívni a figyelmet a jobb oldali "táncosra"... nem semmi! :)
Akkor most mennyi komfort földel termelsz?
Én leszedtem az egészet, mihamarabb túl akarok lenni a növényeken, aztán meglátom... szerintem megy vissza minden.
Éjszaka azt hiszem én is átállok...
Mindent beszedtél és mindenhol ezeket termeled most?
Éjszakára tesztek ki komfort földet az új növényeknek, vagy a normálon hosszú érésűt vettek?
Én még nem döntöttem el...
Fogadsz vellem , hogy holnap jellenkezni fogsz?
Az enyem vegig hanyta az ejszakat.3 rendbeli agynemut, nehany rendbeli ruhat. Ma megy a gepem egesz nap mikozbe vettek-aratok a virtualis farmon(3 db+ a kertben felszedttem a krumplit.Es meg potyogni is tudok, pedig nem az eros nok kozze tartozom.
Ugy hogy hajra mama , tuleled a ma napot is.Addig is kapsz egy kis zsibasztot.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?