Farmerama játék (beszélgetés)
de jóóó...a malomban ,ha keverni akarom a tápot, kiírja ,h miből mennyi van készleten.:-))
szép délutánt minden erre járónak :-)
Én nagyon szeretem a kacsát! Isten bizony rááldoztam egyszer a dögre a szemöldök csipeszem, de az a töpörtyű legyen tok és toll mentes :DDDDDDDDD
Na meg persze a liba, a tömött liba mája a holtakat is feltámasztja. Sajnos még nincs kész a kacsa úsztató, talán jövőre már többféle szárnyas lesz a birtokon ;)
Kezdet, a farmodhoz még mindig nem találtam párt....sajnos!
Este küldök barkácsost, ha lesz időm....Magduska
Most a kicsik is sok csp-t tudnak összeszedni.
Megy az eper, a paradicsom, az uborka.
De én is csak naponta max 2x tudok ránézni.
Az hogy be van kapcsolva a gép és a hoxára fel fel ugrok 2 percre az csak egy dolog, de a farmot nem tudom megcsinálni 2 perc alatt az legalább fél óra.....
Nálunk apuéknak vannak galambjai, anyu szokott belőle levest főzni, jó íze van, hát meg pucolni kicsinek nem könnyű dolog, de meg lehet, még mindig könnyebb, mint néha anyunál 1-1 tokos kacsát megpucolni...na attól szokott a hosszú hajam égnek állni.
Cuppp:Magduska
Szióóó, írtam!
Magdaléna
Sziasztok!
Bboy1995 Szomszédokat keres!!!!
63as szintűűű :D
Nem sok időm van játszani, sajnos :(((
Meg sok nekem a 3 farm. Legalább az egyiktől meg kellene válnom. Csak még nagyon kicsi farmok, szóval nem csapna le rájuk senki...
Bár lehet, hogy a piac miatt valakinek jól jönne.
Majd ha kicsit összeszedik magukat, akkor újra kiírom, hogy kicsi farmot ajándékoznék :)
Nem tyúk! Galamb, tubika :)
Kicsi, csak mivel még fióka így csak televan toll kezdeményekkel, olyan mint a kacsán a tok! Na azt a kemény meló kicsipegetni.....
Köszi, most ittam meg a tejes kávém. Én csak koffeinmenteset iszok :)
Megint! De legalább fogynak a dögök! :DDDD
Most 30 csipasz került a fagyóba. De még van 100 felnőtt, szerintem a hétvégén ők is hibernálódnak ;)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?