Farmerama játék (beszélgetés)
sem tegnap, sem hétfőn nem dolgoztam..:-)
tudtál már piacozni? tegnap összeszedtem 700e csp megint :-)
Ma nem dolgozol? :-D
mondjuk én sem :-))
szia
szívesen segítettem volna ,de sajnos én sem értettem mit szerettél volna a matomyval. Viszont rengeteg az ajánlat ,így megéri letölteni a progit.
Egy kis segítség kérés!
Ha készen vagyok a macskakoncert feladattal és maradt 800 gombolyagom akkor mit csinálhatok vele? Vagy valamit elnéztem és lenne még hová tennem?
Sziasztok!
Az egyik farmomon, ami napi szinten üzemel, prémium tagság lett valahogyan... Na most, nem áldozok ilyenre sem sms-t, sem paypalt, semmilyen vásárlási módot, mégis ott van. Tudom, hogy bizonyos nem törődömségi idő után adnak prémium tagságot, de én nagyon is aktív vagyok. Valaki hasonló tapasztalattal rendelkezik???
Ja van a levegőben valami!!:) Jön a hideg:)
sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
Akkor te nem vagy ingyen farmarany gyűjtögető:)
Máskor oldalakat teleírnak a témával, röpködnek az infók, most meg egy jól megfogalmazott igen/nem választ igénylő kérdésre sem válaszolnak.
Viszont balhé az van:) Biztos van valami a levegőben:) (Szmogriadó)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?