Farmerama játék (beszélgetés)
én is azt várom már.....:D
fáj a szívem egy vattabaris birkaólra is...:-DD
de legalább vattabarik születnének benne..
:-D
nekem nincs ilyen csoportos kifutóm..:-(
de jó lenne mindenféle barival telerakni..bár úgyis édesek ahogy a pulcsisok nálam ültek..jaj ,ahogy ült és integetett :-DDDD
Sziasztok!
74-es szinten vagyok, és szomszédokat keresek.
A játékban a nevem Galagonyás. Várom szeretettel új szomszédok jelentkezését.
annyira aranyosak
most mondhatnám ,hogy ha multimilliomos leszek ilyenek fognak legelészni a farmomon. :-DD
belépsz a farmodra->bank->ingyen farmarany->supersonic adsnál az első reklámra rákattintasz és végig nézed->a másik talán a peanatson van...telefonos reklám
végig nézed és megkapod érte az 1 aranyat
:-DDDDD
jobb a semminél...:-D
DZ!!!
a tisztásom majdnem így néz ki ,most, mint a tiéd....
de a baris kép mindent visz :-DDD
Sziasztok!
Gyüjtögetem a farmaranyakat minden nap megnézem a samsung reklámot és kapok 1 db-ot. Lassan de biztosan haladok felfelé már van 9 db:)
Kókuszka, Doublezero!:)
Csodálatos farmotok van mindkettőtöknek!:)
Örülök, hogy megnézhettem.:)
Aludjátok ki magatokat!:)
Kincsőjén megcsináltam az éttermit ,csak az utolsó maradt holnapra...mert már nincs kedvem hozzá. Van már mindenféle állata,mert most kapot egy retro disznóólat..:-DD. Ma reggel meg kitörölt egy nyulat ,mert szupertápot adott neki véletlenül..:-DDD
annyira mondogattam neki ,h azt nehogy odaadja....azt hitte valami rossz fog történni az állattal.
Látom, nagyon ügyes vagy, főleg szorgalmas!
Ez a farmodon is látszik.
Mára leköszönök mindenkitől, megyek a farmra, aztán tévézgetni.
Jó éjszakát!!!!!!!:))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?