Farmerama játék (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ha a töklekvárt közvetlen aratás előtt eszem meg, akkor is hat? Nem csak akkor ha akkor eszem meg, amikor még csak vetek?
Sziasztok,
Hisztis gyermekemet elcserélném egy szép csendben játszóra.
Nna jó, adok hozzá még egy bájitalfát.
xD
és nekem nem tudsz szólni???? hmmm?? küldök és majd ha lesz a piacodon akkor visszaküldöd....vagy valami más is jó
de ingyen is oda adnám :-D
sziasztok
szeretnék szentjánosbogarat, pillangókertet, , tojásfát, jávorszarvas ólat, xxl-es cukorjuhart, mandulát vagy datolyát, avokádó vagy papayafát. . .
cserébe ajánlani tudok xxl szilva, dió, narancs, kókusz és banánfát, bájitalfát, bármilyen ólfejlesztést vagy korábbi dekor elemet, illetve bármi szokványosabb cuccot (xl-es ólak, fák, ginko, barack. . . .akár többet is egyért.-)
az első 4 tétel egyikéért van egy rémséges halastavam is. -)
privátban egyeztethetünk
köszi elóre is és utólag is. -)
csakis így igen :-DD
3 tojásfám van csak ,mert 2dbot elcseréltem.
este eldönthettem, h vagy kicserélem az egyes kockákat szuperföldre, és reggel vissza, vagy kelek 2x..
igy döntöttem, h inkább felkelek, mert nem volt kedvem majdnem 600kockát felszedni, ma reggel lerakni és este ujra felszedni
a töklekvárnak meg csak igy van értelme, ha csinálom
találtam egyet akinek ez kellett :-DDD
és xxl datolyáért is kaptam tojásfát, a göndör baris biranyírómért meg szjanit :-DD
az igen jó..kenek kellett ennyire a bájital?
nem volt bájitalfám, most meg van 6db...
igen, az egész farmot leszedtem fokozatosan, ahogy beértek ami éppen ki volt rakva.. ma estig be akarom fejezni, h mindent tudjak visszarakni
éjjel? 2x keltem..2kor és 4:40kor :-D
te hogy csináltad? leszedtél mindent?
mert láttam éjjel fel voltál
:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?