Farmerama játék (beszélgetés)
Azt hiszem ez lenne az:
Valami bagoly közelít, tojással és keltetővel....:)
EZT A FBn TALÁLTAM és bedobtam a fordítóba ,úgy olvassátok.:-))))
Titokzatos tojás - ami jön hozzánk?
Munkatársaink a FarmerFreunde.de ma közzétett egy hírt, ahol ez a "titokzatos tojás", amit nyilvánvalóan eljut a gazdaság hamarosan szembe kell néznie.
Helló farmer barátok,
hallottuk, hogy felbukkanhat a közeljövőben a mi gazdaságok, titokzatos tojás. Nehéz lehet, hogy kikelnek őket biztonságosan, ezért csúszik egy kicsit , amit pontosan, teheti is, nem mondhatjuk még, de mi ne maradjon le eddig minden esetben.
keresgettem a fórumok között z iker tenyésztés miatt de találtam valami érdekeset is szerintetek ez igaz ?? és él e még ?? NEM VÁLLALOK FELELÖSÉGET ÉN BE MÁSOLOM DE ..... nem én találtam ki a linket is küldöm vele(2011.Szeptember-November Ajándék kód, 2011.09.14 20:04)
Sziasztok!
Most Szeptembertől-Novemberig Itt az új kód !!
250 Farmarany ,250 Csillag 300 Bájital, és 20.000 Csengőpengő
Küld el : BIG 7470998
a következő számra: 0690617977
Ha esetleg nem sikerül akkor próbáld újra !
Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) 7470998 között!
Nekem bevált !!! elsőnek azt hittem kamu, mint a többi ilyesmi
Kérlek benneteket h legalább 2-szer próbáljátok meg , de aki szerencsés és jól küldte el annak 1-sőre is be válik
Nekem sikerült és már tenyésztem is az állatokat !!!!
-nekem például 3.-ra ment de megérte ment ;)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?