Farmerama játék (beszélgetés)
nagyjából szerintem kiegyenlítődik a piac, és ahogy most is iszonyúan nyomták lefelé pl. a juhtáp árát, mert mindenki azt gyártott, mert azt jól el lehetett adni, hódot meg amúgy is keveset gyárt az ember.
Én múltkor leültem és kiszámoltam, melyik állatot érdemes gyártani, ha a tápot a legolcsóbb módon állítod elő (te gyártod saját alapanyagokból) és nem találtam olyat, ami nyereséges lenne, (alapul véve a piacon beszerezhető állatok éppen aktuális árait)
Mindezt összevetve azzal, ha kukoricát termelek, és eladom a piacon, mert az folyamatosan hiánycikk, és nem kell 5 percenként learatni...
Nekem most csak a guanógyárak vannak kinn, azok is csak azért, mert a gazdakörit csinálom...
:) Ott van a szövegben! :)
"A változások bevezetése az elkövetkezendő napokban várható."
Ha az állatok alapárai nem változnak, akkor jó néhány táp ára drasztikusan csökkenni fog (pl. hód, denevér), aminek én annyira nem örülök.
Reálisabb, de a tápbizniszem szempontjából nem olyan jó. :)
Főleg a Bahamán voltak nagyon irreálisak...
Így most minden tápot megéri termelni és eladni, ha lesz rá kínálat.
És most már a Bahamás malomnak sem kell állnia, mehet éjjel-nappal.
Én inkább örülök neki, mint hátrányát látom.
Fenébe... némelyik táp pedig egész jó biznisz volt.
Viszont ha azt nézzük, irreálisak is voltak az árak, így némiképp normalizálódik a dolog.
Üdv Farmerek!
A Farmerama fejlesztői csapata úgy döntött, kiegyensúlyozza az állati takarmányokat (tápokat), és azok árait.
Egyes tápok olcsóbbak lesznek, mások drágábbak.
A takarmányok összetevői reálisabbak lesznek, és igazodnak az állatok előállításához szükséges szintekhez. (Ha valaki tud termelni egy bizonyos állatot, táp előállítására is képes legyen.)
A tápok árai az állatok áraihoz fognak igazodni: minden táp alapára az előállított állat alapárának 75% -a lesz.
A változások bevezetése az elkövetkezendő napokban várható.
Reményeink szerint mindez hozzájárul ahhoz, hogy az eddig hiánycikknek számító tápokból is legyen kínálat a piacon.
A Farmerama csapata
Az biztos, hogy az idő a leggyengébben megfinanszírozható része a dolognak...
:-)
Szabadidő és elhatározás kérdése az egész... nekem a héten mindkettő megvan, így nekiálltam gyűjtögetni egy kicsit. :)
1x1-es parcellákon (az összes területen) répás-almás csatnival 10 percenként "nettó" ~1700db répa aratható, ami szintén "nettó" 6600csp -t jelent. Így 1 óra alatt ~40e csp-t össze lehet hozni. Mellette árulod a hal, stb. tápot és a mogyorót. Nagyjából ennyi a "trükk"... arató/vetőgép persze kell hozzá, de az ingyen FA -ból viszonylag könnyen összeszedhető.
Ebben a 00-ás ügynök a legjobb, nekem úgy sikerült, hogy
- répás-almás csatni reggelire (+2 termény/darab föld)
- zabkenyér (+25% terménynövekedés búzára)
- vet-és aratógép
- mindenhol, mindhárom farmrészleten 1x1-es földdarabokkal beterítve, fák és ólak nélkül
- búzavetés/aratás, ahogy érik....
- reggel 8-tól délutánig...
- + bónuszként répás kenyér (+20% TP a földekről)
sziasztok:)
Tudja valaki ma lesz valami akció a famon????
Volttam tobbszor tobbet a piacon , de nem lattam.Az az egy bari hianyzot volna .A novenyek levolttak adva:))
Na mindegy, legkozelebb okosabb leszek. Veugul is nem olyan nay vesz, csak azt apar sztapot sajnalom , hogy ott maradt.
Üdvözlet Gazdák!
A Lengyel event időtartama meghosszabbításra került a héten előforduló belépési gondok miatt, így holnap, azaz 2011.11.16-án 10:00 óráig van lehetőségetek a gazdaköri feladatok befejezésére.
Reméljük ez kárpótol benneteket egy kicsit a kellemetlenségekért.
További jó szórakozást kívánunk az eventhez.
Farmerama csapata
szia:-)
nekem ma és holnap pihi van :-)
a kicsikéken a mai főnyeremények: 1 csillag
1 mókus
xxl barkács
:-)))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?