Farmerama játék (beszélgetés)
nekem meg kaka :-)
neked viszont gratula :-)
jaaa..köszi...
én a málnáról küldök ,nem baj?? a kókusz be van telve ajándékküldés szempontjából.
vannak tuti befutók is..pl.. nem tudom melyiken de 22 FA audi és egy telefon...
sima reg és visszaigazolás és megadja rögtön..:-))) és megadja többször is.
kanadában 2 FA volt a videó tegnap előtt.
Email is jött igen. Akkor még lehet remény...
Ha videót nézek az szinte rögtön megadja. Igaz, az sajnos csak 1FA, de legalább viszonylag egyszerű és biztos megoldás.
Köszi!
3 millánál járok, ha elviszik a bájos bocim a piacról....
De ha kiszámolom, h kb 200.000 volt a bájital, és bedobtam dracula denevérig elég sokat, akkor jól jövök ki ebböl a baby boomból.....végre :)
Láttam a képeid alapján, nálad is van 10-20 milla közötti tenyészállat ?!
Majdnem kiraktam olcsóbban, h hamarabb elvigyék :S
Szerinted elviszik mostanában?
majd megy valahova....:-)))
kb fél óra múlva ,megjön az arany...ha jött emailedre levél tőlük akkor meg kell jönnie.
Addig meddig gondolkodtam ,hogy végül megtartom a 2 vattabarit :-) vettem még egy repülős nyuszit is az ólhoz, már csak abból is a barkács hiányzik.
3 varázsnyusziból is ól készül majd, a felesleges negyediket kitettem a piacra.Van 3 csillogós barim, de majd tovább tenyésztem őket.
Vettem még 1 aranybarit ,mert reggel 3 milláért volt kint. Már csak 1 kell és készen van a bnyíróm.
A 2 bájosomat ,sőt az összes tehenemet eladtam. A fejlesztett óljai nem tetszenek, csak a szerelmes üsző, ezért ha a birka, nyúl projekttel készen leszek ,majd megcélzom azt.
A mokány denevéremet is eladtam ,mert a birkák és a nyulak vannak most porondon , rájuk kell a csp.
Viszont a drakula denevérből meghagytam a 3 dbot, mert abból megcsinálom a guanófejlesztést.
Most az egyik helsena bejött, de egy deka aranyat nem adott. :(
Pedig kamu email, kamu de hihető név/cím/telefon minden volt megadva.
(Amúgy tegnap más ajánlatnál: azt írta hogy akkor majd küldenek valamit a megadott posta címre. Háát, nem tudom hova küldik. :))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?